Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Miia K-H Design

Löydä pukeutumisen kautta kaunein itsesi

Miia K-H Design suunnittelee ja valmistaa naisellisia ja klassisen linjakkaita hää- ja juhlapukuja. Lisäksi palveluihin kuuluu juhlavaatteita lapsille ja asusteita sekä pukeutumisneuvontapalvelut.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hää- ja juhlapuvut naisille mittatilauksena tai mallistosta. Juhlapuvut lapsille ja asusteet. Pukeutumisneuvonta: tyyli-, väri- ja vartaloanalyysit yms. Stailaus, teemaillat ja koulutukset.

Missä?

Yritys toimii Laukaassa, Keski-Suomessa. Asiakastapaamiset on mahdollista järjestää myös muualla paikkakunnilla ympäri Suomea. Ota rohkeasti yhteyttä!

Mikä on parasta?

Olen ammatiltani vaatesuunnittelija ja pukeutumisneuvoja, joten suunnittelussani otan huomioon mm. asiakkaan tyylin, vartalotyypin ja mittasuhteet sekä värivuodenajan. Minulle on tärkeää, että jokaisen vartalon yksilöllisyys ja eri vartalomuotojen ja mittasuhteiden kauneus tulee valmistamissani puvuissa esille. Valmistan tuotteita mittatilauksena mutta minulla on myös omia mallistopukuja. Teen yhteistyötä korutaiteilija Jonna Kärkkäisen kanssa. Pukuun voi valita koristeiksi myös käsintehdyn hopea ja/tai helmi korun tai korut, jotka valmistaa Korumo Jewerly. Puvuissa ja asusteissa käytän myös vanhaa käsityötekniikkaa lähinnä kukkien muodossa. Teen yhteistyötä Anita Laajasen kanssa. Teen myös pukeutumisneuvontaa ja stailauksia.

Meidän tyyli

Yksilöllinen, Naisellinen, Klassinen, Linjakas ja Romanttinen.

Palkinnot

Vuoden hääpukusuunnittelija finalisti 2020.

Vinkki!

Juhlavaatetuksen suunnittelu kannattaa aloittaa pukeutumisneuvojan tapaamisella. Kun tiedät sinun vartalotyypin ja väriperheen sinun on helpompi valita itsellesi täydellinen puku, jossa tulet hehkumaan juhlapäivänäsi. Ole rohkeasti oma kaunis itsesi.