Meri-Sofia Karttunen - Hääkuvaus - Savo-Karjala

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Meri-Sofia Karttunen

Tarjoan hääkuvauspalvelua Kuopion alueella, mutta olen myös avoin matkustamaan muuallekin Suomessa. Kuvattavani on helppoa ja luonnollista olla, ei jännitettävää...kuvaisin miellelläni myös teille!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan lämminhenkistä ja rentoa kuvauspalvelua modernilla otteella. Pyrin dokumentoimaan niin isot kuin pienetkin hetket, jotta teidän olisi aina helppo palata yhteen elämmänne tärkeimpään päivään. Pidän jokaisen asiakkaan kanssa suunnittelupalaverin, jotta voin ymmärtää mitä toivotte kuvauksesta ja taata, että juuri teidän näköiset kuvat tallentuvat muistikortille. Halusitte sitten koko juhlan dokumentoinnin tai sitten vain hääpotretit hääparista suunnitellaan yhdessä jotain ihanaa!

Missä?

Palvelen pääasiassa Kuopion alueella, mutta olen avoin matkustamaan muuallekin Suomessa. Veloitan kuitenkin kaikista matkoista, jotka ovat yli 50km päässä Kuopiosta yleisenkilometrikorvauksen mukaisesti.

Meidän tyyli

Aito, moderni, ajaton, lämminhenkinen ja rento.

Vinkki!

Kun suunnittelette häitä, kuunnelkaa omia sydämmiänne. Vaikka ystävät ja sukulaiset haluaisivat nähdä sitä ja tätä häissänne, hääpäivä on kuitenkin teidän ja ainoastaan teidän; tehkää siitä juuri sellainen kun olette aina haaveilleet!