Mentalisti Tommi Viikinkoski - Hääohjelma - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Mentalisti Tommi Viikinkoski

YKSINKERTAISESTI LOISTAVA ESIINTYJÄ

Kaipaatko ohjelmaa joka jää yleisösi mieliin? Tommi Viikinkoski on energinen ja karismaattinen esiintyjä, joka luo vahvan illuusion ajatustenluvusta. Kysy tarjous, vastaan nopeasti!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan häihin periaatteessa kahta ohjelmaa: lavaesitystä sekä lähellä tehtävää taikuutta ja mentalismia. Lavashow tehdään kaikille samanaikaisesti, se on hyvin interaktiivinen ja kepeällä huumorilla höystetty. Ohjelma on suunnattu aikuisille, mutta se sopii mainiosti myös koko perheelle. Lähitemppujen osalta jalkaudun vieraiden joukkoon pöytäseurueita viihdyttäen. Temppuja tehdään mm. pelikorteilla ja muilla pienillä esineillä. Lähitaikuus on loistava jäänrikkoja, se saa porukan hyvälle tuulelle ja sopii tilaisuuksiin joihin lavashow ei välttämättä sovellu esimerkiksi tilan takia.

Missä?

Esiinnyn ympäri Suomea, tarvittaessa matkustan juhliinne myös ulkomaille.

Mikä on parasta?

Suosittelen lämpimästi lavashowta, se on ehdoton vahvuuteni :) Olen esiintynyt noin 10 vuoden ajan pyrkien jatkuvaan uusiutumiseen ja esiintymistilanteista juuri häät ovat omia lemppareita - porukka on hyvällä tuulella, ihmiset leikkimielellä liikenteessä ja olen saanut esityksestä paljon positiivista palautetta. Oma tarkoitukseni taikurina/mentalistina ei ole päteä lavalla, vaan tarjoilla katsojille jotain mikä jää mieleen. En siis naljaile avustajille enkä aseta hääparia tai anoppia naurun alaiseksi.

Meidän tyyli

Hämmästyttävä Innostava Joustava Palveleva Helppo

Vinkki!

Usein showni on sijoitettu ruoan ja kahvin väliin (catering usein kiittää kätevän ns. huoltokatkon mahdollistamisesta)