Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Mekani by Huikoo

Mekani on ainutlaatuinen juhlatila upeassa tehdasmiljöössä Porissa. Modernit ja näyttävät tarjoilut juhlatiloihin tuottaa HUIKOO Catering.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Järjestä unohtumattomat juhlat ja tilaisuudet upeassa tehdasmiljöössä Porissa! Nykypäivän vaatimukset ja toiveet täyttävä, industrial-henkinen Mekani toimii täyden palvelun juhlatalona ympäri vuoden 30–200 henkilön tilaisuuksille. Modernit ja näyttävät tarjoilut juhlatiloihin tuottaa HUIKOO Catering. Kauttamme järjestyvät myös ammattitaitoinen henkilökunta ja esitystekniikka äänentoistoineen.

Missä?

Mekani palvelee sinua Porin Konepajanrannassa. Miljöönä toimii Björneborgs Mekaniska Werkstad -konepajan vuonna 1871 valmistunut, kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus. Peruskorjauksen myötä paikka on saanut uuden, nykyaikaisen ilmeen, tinkimättä vanhan rakennuksen tunnelmasta.

Mikä on parasta?

HUIKOO Cateringin valmistamat näyttävät ja herkulliset juhlamenut nostavat juhlanne uudelle tasolle. Huikoossa vuosien kokemus, ammattitaito sekä raikkaat ja modernit ideat yhdistyvät monipuolisiksi herkullisiksi aterioiksi. Keittiömme toimintaa ohjaavat tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet, joista cateringin maittavat ateriat valmistuvat. Paikalliset, läheltä tulevat raaka-aineet saavat aina etusijan. HUIKOO Cateringin menuista löydät aina niin kotimaisia, perinteisiä suosikkeja kuin kansainvälisiäkin makumaailmoja.