Make Up Artist Gitta Alm

Kauneutta kanssani, sinun päivänäsi!

Kuva Kuvaaja: Amanda Aho

Oletko valmis luomaan kanssani kauneutta häähumuusi! Häämeikit, juhlaseurueen meikit, polttarimeikit, kampaukset tai glitteripiste juhliin. Kaikki nämä mahtuu meikkiboxiini, matkaan sinne missä olet!

Kaikkialla Suomessa

Kauneus ja kampaukset

Make Up Artist Gitta Alm

Tilkankatu 6F 61
00300 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Make Up Artist Gitta Alm, ympärivuotinen meikkaaja-maskeeraaja, valppaana aina mitä mahtavimpiin meikkihetkiin! Palveluina yksityisille asiakkaille vaikka ja mitä! Meikit juhlaan ja arkeen. Hääpaketit, polttaripaketit, meikkiopastus, glitteröinnit juhlaan, kasvomaalaukset, bodypainting. Kampaukset myös juhlimeikkien yhteydessä. Yrityksille tarjoan palveluina kuvaus- ja näytösmeikit, mainokset, TV-maskeeraus ,tapahtumamaskeeraus, tehostemaskeeraus, yritystilaisuudet tai vaikka yritysten henkilöstökuvaukset. Tuotteet lukuisilta brädeiltä, joiden tuotteet olen testannut toimiviksi, kestäviksi ja laadukkaiksi. Brändejä mm. Bobbi Brown, Urban Decay, Dior, Lumene, Ben Nye, Sinsay, Ester Lauder.

Missä?

Matkassani on aina meikit ja liikun minne sinä haluat. Vaikutusalueena pääasiassa pääkaupunkiseutu, Satakunta ja kaikki siltä väliltä. Sopimuksen mukaan matkustan minne tahansa.

Mikä on parasta?

Mahtavinta on kun hääpäivän aamu sarastaa ja saavun jännitystä kuplivan morsiamen ja seurueen luokse. Ensimmäiset skumpat avataan ja ryhdytään töihin. Tunnelma on odottava, jännittynyt ja onnellinen. Hetki, joilloin morsian katsoo peilistä kokonaisuutta kaikkine yksityiskohtineen on äärettömän kaunis ja palkitseva. Tämä hetki kiteyttää kaiken minkä vuoksi kauneudenalan ammattilaisena on mahtava kulkea matkaa morsiamen kanssa.

Meidän tyyli

Huomioiva, Sydämellinen, Rento, Täsmällinen, Ammattitaitoinen

Vinkki!

Kestävyys on häämeikin A & O. Rajaustuotteet, ripsivärit vedenkestävinä, sekä luotettavat pohjustustuotteet sillä pääset pitkälle! Huom! Puuteripaperia kannattaa ottaa matkaan pikkulaukkuun! :) Ps. Sulhasen ja bestmanien pohjameikkiä suosittelen lämpimästi. Näyttää kuvissa viimeistellyltä!