Meditaatio ja rentoutus - Muut hääpalvelut - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Meditaatio ja rentoutus

Rentoutusta keholle ja mielelle

Oletko tuleva morsian, kaipaatko rentoutusta? Tämä on sinun hetkesi rentoutua ja nauttia. Hemmottele itseäsi koko kehon syvärentoutuksella, jonka kruunaa lasillisen kuohuvaa tai kombuchaa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kaipaatko rentoutumista, lievitystä stressiin, hiljentymistä ja rauhoittumista? Haluaisitko pysähtyä hetkeksi ja hengähtää, löytää oman luonnollisen hengityksen rytmin, rauhoittaa kehosi ja mielesi? Haluaisitko voida paremmin? Itseensä ja omaan hyvinvointiin sijoittaminen on aina kannattava sijoitus, etenkin, kun se sisältää hyvää oloa ja rentoutumista. Ohjaan meditaatiota, syvärentoutusta ja joogaa. Tuntini koostuvat useammasta osa-alueesta. Esimerkiksi yhden tunnin ohjaus sisältää usein ohjatun meditaation, mielikuvitusmatkan ja/tai kehorentoutuksen. Hengitysharjoitukset sisältyvät olennaisesti kaikkiin tunteihini. Teematunnit keskittyvät aina tietyn aihepiirin ympärille. Päivitän ajankohtaisen tiedon tunneistani Facebook ja Instagram tileilläni. Näitä kanavia seuraamalla, tai sähköpostilla, voit ilmoittautua tunnille. Tuntitiedoissa näet myös tunnin hinnan ja maksutiedot. Yksityistunneista voit kysellä minulta lisää sähköpostilla suvi.pyhajoki@gmail.com. Somesta tavoitat minut: https://www.facebook.com/Suvituulimeditaatiojarentoutus ja instagram https://www.instagram.com/suvituuli_meditaatio_rentoutus tileilläni.

Missä?

Tiedustele minulta yksityistunteja ja lahjakorttia: suvi.pyhajoki@gmail.com ja seuraa somekanavia https://www.facebook.com/Suvituulimeditaatiojarentoutus, https://www.instagram.com/suvituuli_meditaatio_rentoutus. Somekanavilla ilmoitan tunnin ajan, paikan, hinnan ja teeman.

Mikä on parasta?

Ohjaukseni jälkeen sinulla on kevyt ja rentoutunut olo. Voit huomata kehossasi eron tunnille tullessasi ja rentoutuksen jälkeen. Asiakkaan kommentti: "Suvin ohjaustyyli on rauhallinen ja lempeä, hän ottaa hyvin huomioon asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet, sekä henkiset että fyysiset . Tunnilla rentoutui ja pääsi hetkeksi irti arjen pyörityksestä. Suvin opettamat hengitysharjoitukset oli helppo ottaa omaan arkeen mukaan! Suosittelen lämpimästi!"

Meidän tyyli

Ohjaajana olen läsnä, ohjaan sydämelläni. Olen luonteeltani lempeä ja ystävällinen. Sama teema välittyy myös tunnillani, jossa sinulla on lupa päästää irti aivan kaikesta ja keskittyä kuuntelemaan vain oman hengityksesi rytmiä. Harjoitusten jälkeen kehosi ja mielesi on tasapainoisempi, huolettomampi ja rentoutuneempi. Rauhallinen, tunnelmallinen musiikki kuuluu jokaiseen tuntiini. Jos kuvailisin ohjaustani viidellä adjektiivilla: *Lempeä *Sydämellinen *Rentouttava *Rauhoittava *Läsnäoleva

Vinkki!

Muista rentoutua hääsuunnittelun aikana ja ottaa aikaa rauhoittaaksesi kehosi ja ennen kaikkea mielesi.