Matkatoimisto Mr Travel - Häämatka - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Matkatoimisto Mr Travel

Mr Travelin häämatka on ainutlaatuinen elämys

Häämatkan pitää ollaan ainutlaatuinen ja onnistunut elämys. Mr Travel nimittää teille ikioman häämatka-asiantuntijan jonka kanssa matkan suunnittelu ja toteutus onnistuu ilman stressiä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Mr Travel järjestää häämatkat räätälöidysti maailman joka kolkkaan. Olipa kyseessä lyhyempi cityloma tai kerran-elämässä-kierros, löydät juuri oikean loman mieltä. Olemme täysin kotimainen yritys, ja tunnemme suomalaisten toiveet ja vaatimukset. Olemme kiertäneet kohteita yli 30 vuotta ja kohteen kuin kohteen kuin tuttuja kuin omat taskumme. Voitkin jättää matkajärjestelyt meille ilman huolta!

Missä?

Palvelu on saatavilla koko Suomessa ja matkakohteemme on koko tämä pallo. Olipa toive minne vain, järjestyy sek kauttamme.

Mikä on parasta?

Häämatkalaisille nimetään Mr Travelissa oma häämatka-asiantuntija joka hoitaa matkan suunnittelun ja toteutuksen ammattitaidolla alusta loppuun. Tämä lisäksi saat ihania lisäpalveluja kuten pääsyn lentokenttä loungeen ja erikoisyllätyksen. Mysteerihäämatka on Mr Travelin yksi erikoisuus; Mitä jos jättäisit kohdevalinnan ammattilaiselle ja matkan määränpää selviäisi vasta lentokentällä! Olemme luovia ja aina pyrimme tekemään häämatkan niin ainutlaatuiseksi että se jää mieleen loppuelämäksi. Myös maksuehtomme ovat joustavat. Pääset lomaan kiinni 20% ennakkomaksulla ja loppumaksu on vasta lähellä lähtöä 45 pv ennen. Ennen loppumaksua pystyt vielä yleensä muuttamaan kohdetta tai lähtöpäivää ilman muutoskustannuksia!

Meidän tyyli

Henkilökohtainen, helppo, onnistunut, laadukas ja suomalainen. Olemme rento mutta alan ehdotonta kärkeä Suomessa.

Palkinnot

Kuulumme tasokkaaseen Traveller Made laatuketjuun sekä ollemme Asiakastieton Suomen Parhaimmat luottoluokituksessa.

Vinkki!

Aloita häämatkan suunnittelu viimeistään 6 kk ennen matkaa ottamalla meihin yhteyttä. Voit keskittyä häiden suunnitteluun samalla kun häämatka-asiantuntija suunnittelee ihanan häämatkan taustalla. Budjetoi realistisesti. Uniikkia häämatkaa ei saa seuramatkahinnalla vaan keskustele kanssamme ja rakennetaan budjetti jolla saatte unelmien häämatkan!