Matkatoimisto Mr Travel

Mr Travelin häämatka on ainutlaatuinen elämys

Häämatkan pitää ollaan ainutlaatuinen ja onnistunut elämys. Mr Travel nimittää teille ikioman häämatka-asiantuntijan jonka kanssa matkan suunnittelu ja toteutus onnistuu ilman stressiä.

Kaikkialla Suomessa

Häämatka

Dream Time Holidays Oy

Eerikinkatu 4
00100 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mr Travel järjestää häämatkat räätälöidysti maailman joka kolkkaan. Jokainen matka on ainutlaatuinen ja vain teille suunniteltu.

Palvelu on saatavilla koko Suomessa ja matkakohde on koko maailma!

Paras tapa on ottaa yhteyttä e-mailitse myynti@mrtravel.fi. Tutustu häämatkapalveluumme https://mrtravel.fi/teema/haa-ja-juhla/

Häämatkalaisille nimetään Mr Travelissa oma häämatka-asiantuntija joka hoitaa matkan suunnittelun ja toteutuksen ammattitaidolla alusta loppuun. Tämä lisäksi saat ihania lisäpalveluja kuten pääsyn lentokenttäloungeen ja erikoisyllätyksen.

Henkilökohtainen, helppo, onnistunut, laadukas ja suomalainen.

Kuulumme tasokkaaseen Traveller Made laatuketjuun sekä ollemme Asiakastieton Suomen Parhaimmat luottoluokituksessa.

Aloita häämatkan suunnittelu viimeistään 6 kk ennen matkaa ottamalla meihin yhteyttä. Voit keskittyä häiden suunnitteluun samalla kun häämatka-asiantuntija suunnittelee ihanan häämatkan taustalla. Budjetoi realistisesti. Uniikkia häämatkaa ei saa seuramatkahinnalla vaan keskustele kanssamme ja rakennetaan budjetti jolla saatte unelmien häämatkan!