Masuste / uniikit asusteet - Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Masuste / uniikit asusteet

Masuste on asuste

Käsityönä kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista valmistetut asusteet antavat juhlapukuusi sekä kampaukseesi yksilöllisen ja tyylikkään loppusilauksen. Asusteet myös miehille ja lapsille.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Käsintehdyt asusteet, somisteet ja korut sinulle joka arvostat kotimaista käsityötä ja vihreitä arvoja. Kaikki tuotteeni ovat pääosin kierrätys - ja ylijäämämateriaaleista yksilöllisesti valmistettuja tuotteita. Masuste-asusteet ja somisteet sopivat erinomaisesti kaikenlaisiin tilaisuuksiin niin arjessa kuin juhlassa.

Missä?

Valmistan kaikki tuotteeni Joroisissa, tiedäthän, Savon Pariisissa ❤️ Tuotteitani löydät verkkokaupasta sekä kivijalkapuodistamme Taitajapuoti Tertusta Pieksämäeltä. Mittatilaustöiden suunnittelu onnistuu etänä tai kasvotusten. Valmistan tuotteita toiveidesi mukaan.

Mikä on parasta?

Saat kauttani varmasti yksilölliset ja uniikit tuotteet, jotka saavat ihasteluja osakseen. Samalla tuet kotimaista käsityötä, pienyrittäjyyttä ja teet ekoteon ostamalla tuotteen, joka on valmistettu pitkälti kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.

Meidän tyyli

Suomalainen Yksilöllinen Kaunis Luova Ekologinen

Vinkki!

Tehkää päivästänne teidän näköinen!