Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Design by ILO

Design by ILO tekee kauniit hääkoristeet laserleikkaamalla kotimaisesta koivuvanerista, mm. hääopasteet, pöytänumerot, menut, ruokavaliokyltit, kutsukortit, kakkukoristeet. Myös akryyliset kyltit.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Design by ILO (Mainos ILO Oy) tekee kauniit hääkoristeet laserleikkaamalla kotimaisesta koivuvanerista. Meiltä saat hääopasteet, tervetuloakyltit, pöytäkartat, pöytänumerot, paikkamerkit, menut, ruokavaliokyltit, kutsukortit, kakkukoristeet ja muut hääkoristeet juuri teille yksilöitynä. Myös akryyliset kyltit. Yksilöllisiä ja ekologisia tuotteita, suomalaisesta koivuvanerista. Koristeiden lisäksi meiltä saa asusteita suomalaisesta koivuvanerista, mm. korvakorut, rusetit ja kalvosinnapit.

Missä?

Toimitilamme sijaitsee Kouvolassa, mutta palvelemme koko Suomen alueella. Tilaus onnistuu myös verkkokaupan kautta kaikkialle Suomeen.

Mikä on parasta?

Jokainen tuote on yksilöllinen, sillä puu on elävä materiaali. Puutuotteilla luot lämmintä ja ekologista tunnelmaa. Niillä luot myös hääjuhlaanne yhtenäisen linjan.

Meidän tyyli

Kaunis, ajaton, yksilöllinen, ekologinen.