Magical Pond Luontoiglut - Häämatka - Lappi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Magical Pond Luontoiglut

RENTOUDU. KOE. NAUTI.

Magical Pond on laadukas iglukylä, jossa pääset kokemaan hiljaisuuden, puhtaan luonnon ja arktisen yön tunnelman omassa rauhassa modernin iglun suojassa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Yöpyminen luontoiglussamme on kokonaisvaltainen elämys. Meiltä löydät yksityisyyttä, rauhaa ja puhdasta luontoa. Upeissa igluissa on mahdollista viettää elämyksellistä aikaa läpi vuoden. Kesän yöttömät yöt, syksyn ruska ja väriloisto sekä eläimet, jotka saattavat tulla tervehtimään sinua ikkunoiden taakse.

Missä?

Iglukylämme sijaitsee 8 km päässä Rukan laskettelukeskuksesta. Lähin lentoasema sijaitsee Kuusamossa. Meille pääsee myös lentämällä Oulun tai Rovaniemen kautta. Alueeltamme löytyy paljon tekemistä hääparille sekä talvella että kesällä. Hotellin alueella sijaitsee ravintola, joka palvelee asiakkaitamme talvisin. Kysy lisätietoa meiltä.