LUVBY

Uudenlaiset sukkahousut. Imartelee ja hellii.

LUVBY on tullut mullistamaan käsityksemme sukkahousuista. Nuoren naisyrittäjän perustama brändi tarjoaa asiakkaalleen uudenlaista mukavuutta tilanteissa, joissa hän ei uskonut sen olevan mahdollista.

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

LUVBY tarjoaa asiakkailleen uudenlaisia, miellyttävämpiä ja pehmeämpiä sukkahousuja. Sukkahousuissamme on poikkeuksellisen korkea ja leveä vyötärö, joka imartelee jokaista keskivartaloa. Saamme vihdoin heittää hyvästit sille ikävälle painaumalle keskivartalossa, jonka sukkahousut ovat tähän asti aiheuttaneet. Sukkikset on valmistettu super pehmeästä, 60% kierrätetystä materiaalista, pienessä italialaisessa perheyrityksessä. Valikoimaamme kuuluu myös stay up-sukat, jotka nimensä mukaisesti todella pysyvät paikallaan koko päivän. Stay up-sukkamme on valmistettu poikkeuksellisen kestävästä kuidusta, joka on vahvuudeltaan 40den, mutta näyttää 20den. Tuote on siis hyvin ohut, mutta äärimmäisen kestävä.

Missä?

Verkkokauppamme palvelee Sinua nopein toimituksin kellon ympäri. Päivitetyn jälleenmyyjälistauksen löydät verkkosivuiltamme. Sieltä löydät tiedon siitä, mitkä kivijalkaliikkeet myyvät tuotteitamme.

Mikä on parasta?

Parasta LUVBYissä on se, että enää ei harmita pukeutua sukkahousuihin, vaan ne ovat uusi suosikkivaatekappaleesi. Heti suosikki kotihousujesi jälkeen. LUVBYjen kanssa, enää ei purista, eikä tunnu epämiellyttävältä. Ei ikinä. <3

Meidän tyyli

Miellyttävä, laadukas, imarteleva, vastuullinen ja erilainen.

Vinkki!

Kun hankit LUVBYn stay up-sukat suurta päivääsi varten, ei Sinun tarvitse huolehtia siitä, että sukkahousut rikkoutuvat kesken juhlien. Saat nauttia täysin siemauksin tärkeästä päivästäsi. Olet sen todellakin ansainnut. <3