Luonnonkosmetiikan työpajat

Tee itse puhdasta kosmetiikkaa.

Kuva Shutterstock

Kosmetiikkatyöpajat tulevat sinne minne ne haluatte - helposti, hauskasti ja asiantuntevalla opastuksella. Jokainen polttaripajaan osallistuja saa ihanat kosmetiikkatuotteet mukaansa kotiin.

Turun alue

Polttarit

Vihreä ilo

Uudenpellonkatu 37
20540 Turku

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Luonnonkosmetiikkapajassa kaikki osallistujat valmistavat itselleen valitsemansa tuotteet. Voitte tehdä omalle ihotyypille sopivia tuotteita ilman turhia kemikaaleja. Valmistusvaihtoehtoina kasvovedet tai -voiteet, kasvojen puhdistustuotteet palana, emulsiona tai vaahtona, kasvoseerumit, naamiot, kasvoöljyt, huulibalsamit ja kylpytuotteet.

Missä?

Työpaja toteutetaan valitsemassanne paikassa: esimerkiksi kotona, mökillä, kesällä pihalla tai vuokratilassa. Vuokratiloja voi kysyä myös Vihreän ilon kautta. Myös etäpajat esimerkiksi Zoomin tai Teamsin kautta onnistuvat.

Mikä on parasta?

Pajassa on iso valikoima laadukkaita luonnonkosmetiikan ainesosia, mm. erilaisia kasviöljyjä, yrttejä ja eteerisiä öljyjä, ekoglittereitä ja muuta ihanaa, joista saatte luoda itsellenne sopivat tuotteet.

Meidän tyyli

Innostava, luova, asiantunteva, hoitava, hauska!

Vinkki!

Luonnonmateriaalien kuten kauniiden luonnonkukkien, havujen, heinien, kaislojen, oksien, varpujen tai kivien käyttö koristeena! Esimerkiksi lehteen puhjenneet koivun oksat ovat valtavan kauniita ja antavat hyvää tuoksua juhlatilaan, mutta myös lehdettömistä oksista voi saada hyvällä asettelulla kauniita koristeita.