Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

LUMO Image

Lumoavat kuvat hääpäivästänne

Finnish Photo Awards 2020 hääkategorian voittaja. Dokumentoin hääpäivänne tapahtumat sellaisena kuin ne tapahtuvat, aamusta myöhään iltaan saakka. Kuvaukset koko Suomessa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan dokumentaarista hääkuvausta läpi vuoden pääpainona koko päivän hääkuvaukset. Hääkuvauspaketit tuotetietoineen löytyvät LUMO Imagen nettisivuilta. Tutustu myös sivuilla oleviin häätarinoihin.

Missä?

Kuvaan häitä ympäri Suomen pääkaupunkiseudulta aina lappiin saakka ja tarvittaessa myös ulkomailla.

Mikä on parasta?

Kommentteja asiakkailtani: "Petteri oli valokuvaajanamme häissämme. Olimme erittäin tyytyväisiä hänen ammattitaitoiseen ja todella hyvään palveluun. Kuvat olivat kaikki todella onnistuneita ja niistä välittyy täydellisesti häidemme ihana iloinen tunnelma. Kaikki päivän parhaat ja hauskimmat hetket on saatu hienosti talteen ja niihin on aina mukava palata uudestaan ja uudestaan " "Petteri kuvasi meidän häämme ja olimme aivan supertyytyväisiä! Hänen toimintansa oli huomaamatonta ja hienotunteista, silti hän onnistui tallentamaan sekä tärkeät tapahtumat että lukuisia pieniä tuokioita. Päivän tunnelma todella välittyy kuvista ja niitä katsellessa tulee aina hyvä mieli. Lisäksi yhteistyö ja yhteydenpito Petterin kanssa on saumatonta. Suuri suositus!"

Meidän tyyli

- Huomaamaton ja huomaavainen - Joustava - Ennakoiva - Rento

Palkinnot

oittaja Finnish Photography Awards 2020 kilpailun hääkuvaus-kategoriassa

Vinkki!

Kannattaa pyytää valokuvaajaa ottamaan myös First look -kuvat ennen hääpotretteja. Tilanne on aina lämmin ja koskettava sekä siitä saa mukavat muistot itselle.