LUMO Image

Lumoavat kuvat hääpäivästänne

Kuva Petteri Löppönen

Finnish Photo Awards 2020 hääkategorian voittaja. Dokumentoin hääpäivänne tapahtumat sellaisena kuin ne tapahtuvat, aamusta myöhään iltaan saakka. Kuvaukset koko Suomessa.

Oulun alue

Hääkuvaus

Kysymykset & vastaukset

Tarjoan dokumentaarista hääkuvausta läpi vuoden pääpainona koko päivän hääkuvaukset. Hääkuvauspaketeistani löytyy myös pienempiä kuvauspaketteja alkaen pelkistä häämuotokuvauksista. Hääkuvauspaketit tuotetietoineen löytyy LUMO Imagen nettisivuilta. Kauttani saa tilattua hääkuvista upeat hääalbumit, jossa kuvat säilyvät tuleville sukupolville saakka. Suunnittelen albumit yksilöllisesti hääpareille.

Kuvaan häitä ympäri Suomen ja tarvittaessa myös ulkomailla.

Parhaiten minut tavoittaa aluksi sähköpostin ja LUMO Imagen nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta, johon kannattaa kertoa missä ja milloin häät pidetään.

Kommentteja asiakkailtani: "Petteri oli valokuvaajanamme häissämme elokuussa 2018. Olimme erittäin tyytyväisiä hänen ammattitaitoiseen ja todella hyvään palveluun. Kuvat olivat kaikki todella onnistuneita ja niistä välittyy täydellisesti häidemme ihana iloinen tunnelma. Kaikki päivän parhaat ja hauskimmat hetket on saatu hienosti talteen ja niihin on aina mukava palata uudestaan ja uudestaan " "Petteri kuvasi meidän häämme elokuussa 2017 ja olimme aivan supertyytyväisiä! Hänen toimintansa oli huomaamatonta ja hienotunteista, silti hän onnistui tallentamaan sekä tärkeät tapahtumat että lukuisia pieniä tuokioita. Päivän tunnelma todella välittyy kuvista ja niitä katsellessa tulee aina hyvä mieli. Lisäksi yhteistyö ja yhteydenpito Petterin kanssa on saumatonta. Suuri suositus!"

- Huomaamaton ja huomaavainen - Joustava - Ennakoiva - Rento

Kannattaa pyytää valokuvaajaa ottamaan myös First look -kuvat ennen hääpotretteja. Tilanne on aina lämmin ja koskettava sekä siitä saa mukavat muistot itselle.