Lovely Weddings Italy

Hääsuunnittelija Italiassa

Täyden palvelun hääsuunnittelua Italiassa. Kokenut suomalais-italialainen tiimimme huolehtii kaikesta ja tekee hääunelmistanne totta.

Ulkomailla

Hääsuunnittelijat

Lovely Weddings Italy


55100 Lucca (LU)

Kysymykset & vastaukset

Tarjoamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä hääsuunnittelupalveluita Italiassa. Kokenut tiimimme on tukenanne hääjärjestelyiden jokaisessa vaiheessa niin, että voitte nauttia juhlanne suunnittelusta stressittömästi. Asiantuntemuksemme on käytettävissänne niin sopivan juhlapaikan ja luotettavien palveluntarjoajien valinnassa, byrokratian kiemuroissa kuin juhlaseurueen majoitusten ja kuljetusten järjestämisessäkin. Yhdistämme vaivattomasti Suomen ja Italian parhaat hääperinteet luomalla juhlastanne ainutlaatuisen kokonaisuuden. Häät Italiassa ovat ikimuistoinen elämys niin teille kuin vieraillenekin. Tehdään yhdessä hääunelmistanne totta.

Työskentelemme Toscanasta käsin, mutta palvelumme on saatavilla kaikkialla Italiassa.

Voitte olla yhteydessä sähköpostitse:info@lovelyweddingsitaly.com tai täyttää yhteydenottolomakkeen nettisivuillamme: www.lovelyweddingsitaly.com. Kertokaa viestissänne millaisista häistä unelmoitte ja miten voimme olla avuksenne juhlanne toteutuksessa.

Italia on kotimme ja ainainen inspiraation lähteemme. Toteutamme jokaisen juhlan tuota inspiraatiota käyttäen taaten asiakkaillemme aidon ja ikimuistoisen italialaisen elämyksen.

Asiakaslähtöisyys, italialainen eleganssi, luonnonmukaisuus, täsmällisyys ja luovuus.