Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Lovely Weddings Italy

Hääsuunnittelija Italiassa

Täyden palvelun hääsuunnittelua Italiassa. Kokenut suomalais-italialainen tiimimme huolehtii kaikesta ja tekee hääunelmistanne totta.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä hääsuunnittelupalveluita Italiassa. Kokenut tiimimme on tukenanne hääjärjestelyiden jokaisessa vaiheessa niin, että voitte nauttia juhlanne suunnittelusta stressittömästi. Asiantuntemuksemme on käytettävissänne niin sopivan juhlapaikan ja luotettavien palveluntarjoajien valinnassa, byrokratian kiemuroissa kuin juhlaseurueen majoitusten ja kuljetusten järjestämisessäkin. Yhdistämme vaivattomasti Suomen ja Italian parhaat hääperinteet luomalla juhlastanne ainutlaatuisen kokonaisuuden. Häät Italiassa ovat ikimuistoinen elämys niin teille kuin vieraillenekin. Tehdään yhdessä hääunelmistanne totta.

Missä?

Työskentelemme Toscanasta käsin, mutta palvelumme on saatavilla kaikkialla Italiassa.

Mikä on parasta?

Italia on kotimme ja ainainen inspiraation lähteemme. Toteutamme jokaisen juhlan tuota inspiraatiota käyttäen taaten asiakkaillemme aidon ja ikimuistoisen italialaisen elämyksen.

Meidän tyyli

Asiakaslähtöisyys, italialainen eleganssi, luonnonmukaisuus, täsmällisyys ja luovuus.