LovexLove - Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

LovexLove

MADE WITH MAGIC

LovexLove on moderni hää- ja juhlamuodin verkkokauppa. Suunnittelemme ajattomia ja tyylikkäitä asusteita, joita morsian voi kantaa mukanaan hääpäivän lisäksi kaikkina elämän erityisinä juhlahetkinä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Love x Love on rakkauskirje morsiamille, jotka pukeutuvat itselleen. Se on kutsu juhlistaa omaa tyyliään ja tervehdys kaikille rakastavaisille, jotka kävelevät oman rumpunsa tahtiin. Suunnittelemme morsiamille, jotka haluavat ilmaista itseään ja ainutlaatuisuuttaan tyylinsä kautta myös hääpäivänään. Luomme yksityiskohtia moderneille, tämän päivän morsiamille. Tuotteita, jotka elävät kanssasi hääjuhliesi jokaisena hetkenä. Yksityiskohtia, joita vaalit ja joihin haluat palata vielä hääpäiväsi jälkeenkin.

Missä?

Tule tutustumaan mallistoomme LovexLove Bridal Studiolle Tampereelle, palvelemme ajanvarauksella. Verkkokauppamme palvelee osoitteessa www.lovexlove.fi ja toimitamme tilauksia kaikkialle Suomeen ja ympäri maailmaa.

Mikä on parasta?

Cherished by LovexLove -mallistostamme löytyy laaja valikoima upeita ja ainutlaatuisia second hand- ja vintage-hääpukuja sekä asusteita. Kaikki korumme suunnitellaan ja tehdään käsin pienellä kotistudiollamme Tampereella. Haastamme ajatusta häämuodin kertakäyttöisyydestä ja olemme sitoutuneet luomaan korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat sekä tyylikkäitä että vastuullisesti tuotettuja. Hyödynnämme monessa tuotteessamme kierrätettyjä materiaaleja, kuten Laura Hyvin hääpukujen ylijäämäkangasta ja Swarovskin vintage-kristalleja. Valmistamme myös kustomoituja hääasusteita, joissa voidaan hyödyntää morsiamen omia materiaaleja, esimerkiksi kangaspalaa äidin vanhasta hääpuvusta.

Meidän tyyli

Moderni, tyylikäs, kestävä, ainutlaatuinen, rohkea

Vinkki!

Kannustamme asiakkaitamme pysymään aina uskollisina tyylilleen ja ostamaan vain sitä, mitä he todella rakastavat, jotta he voivat vaalia tuotteitamme useiden vuosien ajan. Luo häätyyli, jota rakastaa vielä hääpäiväsi jälkeen. Ota häätyylisi osaksi vaatekaappiasi ja anna hääasullesi uusi elämä elämäsi muina tärkeinä hetkinä.