Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Lounais-Hämeen Pirtti

Pirtti kutsuu juhlimaan!

Hääjuhlajärjestelyjen luotettava asiantuntija! Lounais-Hämeen Pirtti on ainutlaatuinen miljöö tunnelmalliselle ja romanttiselle hääjuhlalle. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta palveluksessa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Lounais-Hämeen Pirtti on ainutlaatuinen miljöö tunnelmalliselle ja romanttiselle hääjuhlalle. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta toteuttaa toiveet aina suunnittelusta toteutukseen asti. Pirtin poikkeuksellinen tunnelma, kansallispuiston upeat maisemat taustana, herkullinen tarjoilu ja kaiken sujuminen toiveiden mukaan luovat häät, joita vieraasikaan eivät koskaan unohda. Asiantuntevaan hääjuhlapalveluumme kuuluva palveluvalikkomme: suunnittelu koristelu ruoka juomat orkesteri ohjelma Juhlavieraita Pirtin saliin mahtuu noin 100 ja kesäkaudella, terassin ollessa käytössä, paikkojen määrä nousee tarvittaessa 200 henkeen.

Mikä on parasta?

Pirtin poikkeuksellinen tunnelma, kansallispuiston upeat maisemat taustana, herkullinen tarjoilu. Mitä muuta hääpari voi toivoa?

Meidän tyyli

Tunnelmallinen, herkullinen, iloinen, lämmin, vapaamielinen

Vinkki!

Halutessa saatte kaiken avaimet käteen periaatteella.