Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Loiste Films

Loiste Films on hääfilmeihin erikoistunut kuvaustiimi, joka kuvaa luovia ja tunteita herättäviä tarinoita. Tiimiimme kuuluu hääkuvauksen ammattilaisia, ajankohdasta riippuen hieman vaihtelevalla kokoonpanolla.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Teemme elokuvamaisia hääfilmejä kahden kuvaajan tiimillä. Häiden jälkeen hääpari saa 4-7 minuutin highlight-filmin ja 45-60 minuutin dokumentaarisen “editin”, jossa vihkiminen ja tärkeimmät puheet ovat kokonaisuudessaan.

Missä?

Päämajamme sijaitsee Porvoossa, mutta matkustamme tilauksesta mihin päin maailmaa tahansa.

Mikä on parasta?

Filmiemme tärkeimmät elementit ovat moderni elokuvamainen editointi, ilmakuvaus, ammattitaidolla äänitetyt puheet, sekä tunteita herättävä musiikki. Tarjoamme tilauksesta myös “same-day-edittejä”, mikä tarkoittaa sitä, että kuvaamme ja editoimme filmin hääpäivän aikana. Näin filmi voidaan esittää hääjuhlassa loppuillasta.

Meidän tyyli

Luova, tunteikas, elokuvamainen, valoisa, koskettava

Vinkki!

Jos mahdollista, niin hääpotretit kannattaa ottaa ennen varsinaista hääpäivää tai “first look”-kuvauksena ennen vihkimistä. Tämä poistaa turhaa kiireen tuntua hääpäivänä ja antaa enemmän luovia mahdollisuuksia potreteille.