Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Lillamore - ihana juhlakauppa verkossa

Meiltä kaikki häätarvikkeet ja juhlakoristeet

Lillamore verkkokaupassa on laaja valikoima ihania häätarvikkeita ja hääkoristeita. Hääkoristeiden lisäksi valikoimastamme löytyy esimerkiksi vieraskirjat, samppanjalasit ja sukkanauhat. Lillamoren ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään häätuotteiden kanssa. Valttimme on nopeat ja luotettavat toimitukset ympäri Suomen. Tervetuloa meille ostoksille!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Lillamoresta löydät uusimmat häätarvikkeet ja juhlakoristeet. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ihanassa verkkokaupassamme kaikessa rauhassa ja jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa, autamme mielellämme.

Missä?

Lillamore juhlakauppa palvelee sinua verkossa osoitteessa www.lillamore.fi. Meiltä löydät upeat häätarvikkeet ja hääkoristeet elämästi tärkeään juhlaan. Toimitamme tilaukset nopeasti ja luotettavasti ympäri Suomen ja Ahvenanmaalle.

Vinkki!

Kun olet hyvissä ajoin liikkeellä, voimme etsiä sinulle hää- ja juhlatuotteita myös verkkokaupan valikoiman ulkopuolelta. Älä epäröi ottaa yhteyttä, autamme mielellämme!