Lavem

Lavem.fi - Yksilölliset Juhla- ja Hääpuvut

Lavem.fi - Kauneimmat Juhla- ja Hääpuvut kaikissa kokoluokissa. Satojen yksilöllisten hääpukujen valikoima verkko- ja kivijalkakaupassamme! Mittatilausmahdollisuus naisten ja miesten puvuissa!

Tampereen alue

Hääpuvut ja asusteet

Lavemia Finland Oy

Hämeenpuisto 25
33100 Tampere

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Lavem.fi kivijalkamyymälässä on erityisen laaja valikoima laadukkaita ja kauniita hääpukuja, iltapukuja ja tanssiaismekkoja. Kaikki hääpukumallistomme ovat saatavissa kaikissa kokoluokissa ja useimmat mallistoissa hääpuvut myös mittatilauksella. Tuomme häämarkkinoille ennennäkemättömän suuren valikoiman uusia hääpukuvalmistajia ja satojen upeiden morsiuspukujen valikoiman kaikissa hintaluokissa. Miehille tarjoamme tyylikkäitä juhlapukuja, omaksi tai vuokralle.

Missä?

Olemme kotimainen hääpukukauppa, josta voit valikoida oman hääpukusi satojen pukujen valikoimista. Tarjoamme yksinoikeudella useiden valmistajien pukuja ja mittatilausmahdollisuus antaa sinulle mahdollisuuden muutella pukua toivomalla tavalla. Meillä myymälässä aina sovitettavissa hääpukuja kokoluokissa 30-60. Kivijalkakauppamme Tampereen sydämessä toivottaa sinut tervetulleeksi sovittelemaan kauden kauneimpia hääpukuja. Voit varata sovitusaikasi verkossa timma.fi/lavem tai soittamalla p. 050 4727165 Verkkokauppamme www.lavem.fi mahdollistaa pukujen ostamisen turvallisesti omassa kotiympäristössä.

Mikä on parasta?

Olemme valikoineet henkilökohtaisesti parhaat mahdolliset hääpukeutumisen helmet. Hääpukumallistomme ovat yksilöllisiä ja suunniteltuja useisiin eri tyyleihin sopiviksi. Haluamme kauniin hääpukeutumisen olevan mahdollista jokaiselle morsiamelle ja olemme hinnoitelleet valikoimamme maltillisesti sopimaan joka kukkarolle.

Meidän tyyli

Laatua, laajat valikoimat, nopeat toimitusajat, mittatilausmahdollisuus, hintatietoisuus ja hääalan ammattilaisista koostuva ystävällinen asiakaspalvelu.

Palkinnot

Lavem hääpukujen verkkokauppa tarjoaa satojen pukujen valikoiman. Tilaamisen helppous, ammattitaitoinen asiakaspalvelu tekee puvun tilaamisesta miellyttävän kokemuksen. Kaikissa toiveissasi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, me autamme mielellämme!