Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Lavem Juhla- ja Hääpuvut

Lavem.fi - Yksilölliset Juhla- ja Hääpuvut

Lavem.fi - Kauneimmat Juhla- ja Hääpuvut kaikissa kokoluokissa. Satojen yksilöllisten hääpukujen valikoima verkko- ja kivijalkakaupassamme! Mittatilausmahdollisuus naisten ja miesten puvuissa!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Lavem.fi kivijalkamyymälässä on erityisen laaja valikoima laadukkaita ja kauniita hääpukuja, iltapukuja ja tanssiaismekkoja. Kaikki hääpukumallistomme ovat saatavissa kaikissa kokoluokissa ja useimmat mallistoissa hääpuvut myös mittatilauksella. Tuomme häämarkkinoille ennennäkemättömän suuren valikoiman uusia hääpukuvalmistajia ja satojen upeiden morsiuspukujen valikoiman kaikissa hintaluokissa. Miehille tarjoamme tyylikkäitä juhlapukuja, omaksi tai vuokralle.

Missä?

Olemme kotimainen hääpukukauppa, josta voit valikoida oman hääpukusi satojen pukujen valikoimista. Tarjoamme yksinoikeudella useiden valmistajien pukuja ja mittatilausmahdollisuus antaa sinulle mahdollisuuden muutella pukua toivomalla tavalla. Meillä myymälässä aina sovitettavissa hääpukuja kokoluokissa 30-64. Kivijalkakauppamme Tampereen sydämessä toivottaa sinut tervetulleeksi sovittelemaan kauden kauneimpia hääpukuja. Voit varata sovitusaikasi verkossa timma.fi/lavem tai soittamalla p. 050 4727165 Verkkokauppamme www.lavem.fi mahdollistaa pukujen ostamisen turvallisesti omassa kotiympäristössä.

Mikä on parasta?

Olemme valikoineet henkilökohtaisesti parhaat mahdolliset hääpukeutumisen helmet. Hääpukumallistomme ovat yksilöllisiä ja suunniteltuja useisiin eri tyyleihin sopiviksi. Haluamme kauniin hääpukeutumisen olevan mahdollista jokaiselle morsiamelle ja olemme hinnoitelleet valikoimamme maltillisesti sopimaan joka kukkarolle.

Meidän tyyli

Laatua, laajat valikoimat, nopeat toimitusajat, mittatilausmahdollisuus, hintatietoisuus ja hääalan ammattilaisista koostuva ystävällinen asiakaspalvelu.

Palkinnot

Lavem hääpukujen verkkokauppa tarjoaa satojen pukujen valikoiman. Tilaamisen helppous, ammattitaitoinen asiakaspalvelu tekee puvun tilaamisesta miellyttävän kokemuksen. Kaikissa toiveissasi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, me autamme mielellämme!

Vinkki!

Aloita hääpukujen sovittelu ajoissa ja tutustu eri yrityksien kotisivuihin. Varaa sovitusaika useaan paikkaan ja käy tutustumassa valikoimiin yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Hääpuku on hyvä tilata hyvissä ajoin, vaikka me Lavemissa pystymme myös lyhyisiin toimitusaikoihin tarvittaessa. Varmista, että myymälässä on tarjolla laadukas ompelupalvelu, jotta pukusi pääsee ammattilaisen muokattavaksi ja istuu sinulle täydellisesti hääpäivänäsi.