Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Laura Karlin

Hääpotretteja ja dokumentaarista kuvausta luonnollisella otteella ja huolellisesti sommitellen tiettyä särmää unohtamatta.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Teen dokumentaarista hääkuvausta sekä otan hääpotretteja ja muita pariskuntakuvia kuten kihlakuvia. Toimin päätoimisena valokuvaajana ja hääkuvauksia olen tehnyt ammattimaisesti viiden vuoden ajan, yli 100 hääkuvauksen verran.

Missä?

Asun Helsingissä, mutta kuvaan ympäri Suomen ja tarpeen vaatiessa ulkomaillakin.

Mikä on parasta?

Minusta parasta hääkuvauksessa on ihmisten kohtaaminen ja juhlapäivän tunnelmien myötäeläminen yhdessä parin ja juhlavieraiden kanssa. Olen asiakaspalvelulähtöinen kuvaaja, joka mielellään kuuntelee ja kunnioittaa parin toiveita. Lisäksi tykkään suunnitella potrettikuvauspaikkoja huolella. Juhlien aikana rakastan tarkkailla ihmisiä ja metsästää herkullisia tilannekuvia.

Meidän tyyli

Kuvaus- ja editointityylini on luonnollinen. Haluan kuvata ihmisten persoonan ja tunteet mahdollisimman aitoina. Kuvani ovat selkeitä, usein värikkäitä ja kiinnostavasti sommiteltuja, unohtamatta tiettyä särmää. Kuvaajana olen rauhallinen ja rento tyyppi.

Palkinnot

Olen ollut kolme kertaa Vuoden Hääkuvaaja -finaalissa (2022, 2020, 2019)

Vinkki!

Kuvaajaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota paitsi kuvaajan tyyliin niin myös hänen persoonaansa. Kuvauspäivä on usein pitkä, joten on tärkeää, että teillä synkkaa kuvaajan kanssa. Ota kuvaaja seurantaan somessa tai soita hänelle ennen kuvausvarauksen tekemistä tai palaveeraa vähintäänkin ennen hääkuvauksia, jotta tutustutte toisiinne paremmin!