Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Lauluyhtye Dominutz

Musiikin iloa ja tunnelmaa häihisi

Tunnettuja pop- ja rock-kappaleita sekä lauluyhtyemusiikkia tulkitseva upea kokoonpano.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Häissä keikkailemme vahvistetulla kvartetilla tai tuplakvartetilla. Ohjelmistostamme löytyy laulumusiikin ystäville herkkiä rakkauslauluja sekä meneviä bilebiisejä. Kappaleemme sopivat sekä vihkitilaisuuteen että hääjuhlaan. Lue lisää ja kuuntele ääninäytteitä: https://www.dominutz.fi/ohjelmisto/

Missä?

Lauluyhtyeemme keikkailee Tampereen seudulla. Kysy toki tarjousta myös muualle Pirkanmaalle tai lähimaakuntiin.

Mikä on parasta?

Dominutz on valloittava hääesiintyjä. Meille ei ole vierasta hersyvä hulvattomuus eikä herkkä tunteellisuus. ”Tunnelmaskaala jalan iloisesta vippaamisesta rokin kautta liikutuksen kyyneliin ei jättänyt ketään kylmäksi”, kuvailee morsmaikku Sanna esitystämme hääjuhlassa. Olemme laulajia, mutta myös ystäviä, tyttäriä, äitejä ja siskoja. Kukin meistä on järjestänyt lukuisia juhlia, ja tiedämme, kuinka tärkeää on, että esiintyjään voi luottaa. Tiedämme myös, että tunnelmaan sopiva musiikkiesitys voi parhaimmillaan olla ikimuistoinen elämys.

Meidän tyyli

A cappella, rytmikäs, svengaava, iloinen, tunnelmallinen

Vinkki!

Suunnittele juhlasi ajoissa!