Tekemistä lapselle häihin!

Lasten näkökulma juhliin!

Kuva Jonathan Carey

Pienten juhlijoiden viihtyvyys on tärkeä osa häiden kokonaisuutta. Tuotteet ovat ekologisia ja esteettisiä. Suunnittelussa on huomioitu eri-ikäiset lapset sekä vaivattomuutta arvostavat hääparit.

Kaikkialla Suomessa

Hääohjelma

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Vuokrattavana kaunis kokonaisuus leikkitilaan tai ulos. Tekemistä istumapaikalle. 12 hääteemaista ikätasoista tehtävää. Lastenohjaaja juhliisi huolehtimaan ja leikittämään lapsia. Ekologiset vuokrattavat morsiustyttöjen mekot

Missä?

Toimialueena koko Suomi. Tuotteet voi hake Ylöjärveltä, jolloin hinnasta vähennetään postikulut! Lastenohjaajia ympäri Suomea. Ota yhteyttä niin selvitetään, missä on juhlapaikkasi lähin ohjaaja.

Mikä on parasta?

Tuotteiden vaivattomuus! Vuokratuotteet ovat erittäin helpot järjestäjän kannalta. Hinta pitää sisällään toimituskulut molempiin suuntiin. Paketin mukana tulee selkeät ohjeet esillepanoon, pakkaamiseen ja takaisin lähettämiseen. Helppo antaa esimerkiksi kaasolle tehtäväksi.

Meidän tyyli

Lasten tuoteet näkyvät hääkuvissa ja ovat osa juhlien visuaallista kokonaisuutta. Tuotteden ulkonäkö on kaunis mutta hillitty. Lastenohjaaja on pukeutunut juhlavasti, mutta samalla käytänöllisesti lapsia varten.

Vinkki!

Lasten viihtyvyys vaikuttaa suoraan aikuisten (vanhempien sekä muiden vieraiden) tunnelmaan. Tarkista, että häissäsi on pienille juhlijalle tekemistä, mieleistä ruokaa sekä mahdollisuus levätä. Muista myös syöttötuolit ja imetysmahdollisuus. Autan mielelläni lasten näkökulman huomioimisessa! :)