Avioehto etänä - Lakihelppi

Tee haluamasi asiakirjan 10 minuutissa

Juristi taskussasi - Chattaa juristin kanssa tai hanki juristin tarpeisiisi laatima asiakirja edullisesti ja ilman ajanvarausta.

Kaikkialla Suomessa

Muut hääpalvelut

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Olemme apunasi kaikissa eri elämäntilanteissasi. Jokaisen täytyy huolehtia tietyt lakiasiat kuntoon, mutta tarve niille voi vaihdella myös tietyn elämäntilanteen mukaan. Saat kaikki avioliittoon liittyvät asiakirjat suoraan Lakihelpiltä; Avioehto, Keskinäinen testamentti, edunvalvontavaltuutus, sopimus avioeron varalle.

Missä?

Tuomme henkilökohtaisen lakiavun kaikkien saataville, ajasta ja paikasta riippumatta. Lakihelpin ansiosta asiakkaat voivat saada juristin apua helposti, edullisesti ja nopeasti ilman ajanvarausta missä päin maailmaa. Palvelu yhdistää asiakkaan hänen tarpeisiinsa sopivaan juristiin, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lakiavun etsimiseen.

Mikä on parasta?

Tilaa esimerkiksi juristin laatima avioehto netistä! Lakihelpiltä saat avioehdon jopa kymmenessä minuutissa. Emme ole sopimuskone, vaan meillä jokainen asiakirja laaditaan aina juristin toimesta. Vastaa juristimme kysymyksiin ja saat avioehdon sähköpostiisi. Helppoa, nopeaa ja silloin kun sinulle sopii!

Meidän tyyli

1. Nopeus – Voit saada asiasi hoidettua minuuteissa 2. Voit hoitaa lakiasiat etänä, Ilman ajanvarausta 3. Henkilökohtaisuus – Toimeksiannot ovat aina juristin hoitamat 4. Tiedät aina ennakkoon paljonko palvelu maksaa 5. Helppokäyttöisyys

Vinkki!

Avioehto voidaan nähdä rakkaudenosoituksena ja tämä alkaakin olla kasvava trendi. Nykyinen avioliittolaki on hyvin vanhaa perua ja sillä on ollut tarkoitus turvata pitkiä avioliittoja ja erityisesti lesken asemaa. Nykypäivänä avioliiton päättyessä avio-oikeus ja suoritettava tasaus voi olla suurikin yllätys. Yllätyksien välttämiseksi oma tilanne onkin hyvä käydä läpi juristin kanssa.