AV-laitevuokraus Tampereella

Yli 10 v helppoa ja edullista AV-vuokrausta!

Kuva Kimmo Pitkänen / Pieni viestintätoimisto

Helppokäyttöinen äänentoisto, tunnelmaa luovat valot, videotykki, valkokangas… Käyttöopastus noudettaessa. Vuokraus on ekoteko – laitteiden CO2-päästöt hyvitetty. Luotettavaa vuokrausta vuodesta 2009!

Tampereen alue

Hääohjelma

Pieni viestintätoimisto Tampere oy

Lillukkakuja 3
33310 TAMPERE

Kysymykset & vastaukset

Vuokraan mm. omatoimisesti käytettäviksi suunniteltuja äänentoistopaketteja (L, M1, M2, S), langallisia ja langattomia mikkejä, juhlapaikan pimeän tullen uuteen uskoon muuttavia led-valoja (L ja M), videotykkejä sekä siirreltävää valkokangasta. Vuokrahinnasto löytyy nettisivuiltani! Laitteet on tarkoitettu sisäkäyttöön, kuivalla kesäkelillä niitä voi toki käyttää myös ulkona. Useimmat kuluttaja-asiakkaat noutavat ja asentavat laitteet itse, mutta saatavilla on myös kuljetus- ja asennuspalvelu.

Laitteiden noutopaikka ja kuljetusten lähtöpaikka on Tampereen Tohlopissa. Kuljetusten ja asennusten hinnat löytyvät nettisivuilta.

Käytettävissä ovat sähköposti, WhatsApp, puhelin sekä nettisivujeni chatti ja vuokrauslomake. Vuokrauksiin tarvitaan ainakin seuraavat tiedot: vuokrattavat laitteet, vuokraaja (yhteisöasiakkailta myös laskutusosoite, mahdollinen y-tunnus sekä yhteyshenkilö), sähköpostiosoite, kännykkänumero, toivottu noutoaika (tietty aika klo 10-22), toivottu palautusaika (tietty aika klo 10-22).

Vuodesta 2009 alkaen olen pystynyt auttamaan satoja kuluttaja- ja yritysasiakkaita onnistuneiden tapahtumien järjestämisessä. Vuokrattujen laitteiden asennus ja käyttö onnistuu keneltä tahansa, joka malttaa kuunnella käyttöopastuksen noudon yhteydessä - kaikki ovat onnistuneet käyttämään laitteita, joten huoli pois! Vuokratessasi av-laitteet Pienestä viestintätoimistosta voit luottaa siihen, että vuokraus hoituu sovitusti. Vuokraus on kiertotaloutta ja siten ekoteko jo sinällään, mutta tämän lisäksi olen kompensoinut kaikkien vuokralaitteiden valmistamisen aiheuttamat CO2-päästöt!

Helppo, edullinen, luotettava, ekologinen ja joustava.

Äänentoisto tulee usein mieleen automaattisesti, kun juhlaväkeä on enemmän kuin kourallinen. Samoin videotykki, kun halutaan tuoda julki vaikkapa polttareiden tai elämän kohokohdat. Mutta vuokraamani led-spottivalot ovat jotakin, jonka moni on löytänyt vasta suosittelun kautta. Kirkkaaseen kesäpäivään ne eivät pysty, mutta illan hämärtyessä valot tuovat taikaa juhlapaikalle ja sähköistävät tarvittaessa myös tunnelman tanssilattialla!