AV-laitevuokraus Tampereella - Hääohjelma - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

AV-laitevuokraus Tampereella

Yli 10 v helppoa ja edullista AV-vuokrausta!

Helppokäyttöinen äänentoisto, tunnelmaa luovat valot, videotykki, valkokangas… Käyttöopastus noudettaessa. Vuokraus on ekoteko – laitteiden CO2-päästöt hyvitetty. Luotettavaa vuokrausta vuodesta 2009!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Vuokraan mm. omatoimisesti käytettäviksi suunniteltuja äänentoistopaketteja (L, M1, M2, S), langallisia ja langattomia mikkejä, juhlapaikan pimeän tullen uuteen uskoon muuttavia led-valoja (L ja M), videotykkejä sekä siirreltävää valkokangasta. Vuokrahinnasto löytyy nettisivuiltani! Laitteet on tarkoitettu sisäkäyttöön, kuivalla kesäkelillä niitä voi toki käyttää myös ulkona. Useimmat kuluttaja-asiakkaat noutavat ja asentavat laitteet itse, mutta saatavilla on myös kuljetus- ja asennuspalvelu.

Missä?

Laitteiden noutopaikka ja kuljetusten lähtöpaikka on Tampereen Tohlopissa. Kuljetusten ja asennusten hinnat löytyvät nettisivuilta.

Mikä on parasta?

Vuodesta 2009 alkaen olen pystynyt auttamaan satoja kuluttaja- ja yritysasiakkaita onnistuneiden tapahtumien järjestämisessä. Vuokrattujen laitteiden asennus ja käyttö onnistuu keneltä tahansa, joka malttaa kuunnella käyttöopastuksen noudon yhteydessä - kaikki ovat onnistuneet käyttämään laitteita, joten huoli pois! Vuokratessasi av-laitteet Pienestä viestintätoimistosta voit luottaa siihen, että vuokraus hoituu sovitusti. Vuokraus on kiertotaloutta ja siten ekoteko jo sinällään, mutta tämän lisäksi olen kompensoinut kaikkien vuokralaitteiden valmistamisen aiheuttamat CO2-päästöt!

Meidän tyyli

Helppo, edullinen, luotettava, ekologinen ja joustava.

Vinkki!

Äänentoisto tulee usein mieleen automaattisesti, kun juhlaväkeä on enemmän kuin kourallinen. Samoin videotykki, kun halutaan tuoda julki vaikkapa polttareiden tai elämän kohokohdat. Mutta vuokraamani led-spottivalot ovat jotakin, jonka moni on löytänyt vasta suosittelun kautta. Kirkkaaseen kesäpäivään ne eivät pysty, mutta illan hämärtyessä valot tuovat taikaa juhlapaikalle ja sähköistävät tarvittaessa myös tunnelman tanssilattialla!