Häämusiikki.com - Hääohjelma - Varsinais-Suomi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häämusiikki.com

Tutustu hääbändeihin ja kuuntele häämarsseja!

Sivustolta löydät runsaasti tietoa hääpäivän musiikkiin liittyvissä asioissa. Tutustu häätilaisuuksiin erikoistuneihin bändeihin. Pääset myös kuuntelemaan uruilla äänitettyjä näytteitä häämarsseista.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Sivustolta löydät runsaasti tietoa hääpäivän musiikkiin liittyvissä asioissa, saat vahvistusta päivän toteuttamiseksi haluamallasi tavalla sekä vaihtoehtoja ja tukea bändin tai artistin valinnassa. Tutustu häätilaisuuksiin erikoistuneiden bändien, soittajien ja laulajien valikoimaan ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ammattimuusikoiden monipuolisen laajasta valikoimasta. Täällä pääset myös kuuntelemaan sinua varten äänitettyjä näytteitä häämarsseista ja voit tutustua ehdotuksiin loppuillan biisilistoista. Sivun sisällöstä ja toteutuksesta vastaa Heikki Laaksonen, tämän hetken suosituimman hääbändin, Lauri - Pehmeät Vävyt, rumpali. Sivulla esitellään yleisiä ja hyviksi koettuja hääjuhlien musiikkiin liittyviä toimintatapoja.