Laadukkaat sormukset

Luotettavaa palvelua Kajaanissa yli 60vuotta

Laajasta sormus-ja koruvalikoimasta korut juhlapäiväänne. Palvelemme teitä ammattitaidolla Kajaanissa keskellä kaupunkia tai verkkokaupassamme.

Kajaanin alue

Vihkisormukset ja korut

Kelloliike P.Kainulainen Oy

Kauppakatu 15
87100 Kajaani

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meillä on laaja valikoima Festiven ja Kohinoorin sormuksia ja koruja. Lisäksi valikoimiimme kuuluu Lumoavan korut ja sormukset. Valikoimissa pyrimme myös aina pitämään jotakin tuotemerkkejä joita ei muualta paikkakunnaltamme saa. Kuten nimikin jo kertoo, myös kelloista on runsaasti tarjontaa.

Missä?

Kivijalkamyymälämme palvelee Kauppakadulla keskellä kaupunkia. Verkkokauppamme tavoitaa asiakkaat Suomen Hangosta Nuorgamiin.

Mikä on parasta?

Palvelu on meille sydämen asia. Pyrimme tarjoamaan asiakkaalle mahdollisimman ikimuistoisen ja mukavan muiston elämän tärkeimpinä hetkinä.

Meidän tyyli

Asiantunteva, luotettava, Ystävällinen, Joustava, Monipuolinen

Vinkki!

Ennakoi ja aloita ajoissa. Sormus ja puku on ne varmasti eniten harkintaa vaativat asiat. Valitse kummassakin se, josta sinulle tulee Wau -fiilis. Säästä muussa. Juhlan tunnelmaa saa aikaan monella eri tavalla. Teidän näköisissä häissä vieraillanne on varmasti hauskaa. Muistot säilyvät ikuisesti mielesssä, mutta sormus sormessasi ilahduttaa sinua joka päivä.