Kuorasjärven Kartano

Järjestetään yhdessä ikimuistoiset juhlasi!

Kuva Jenna Koivisto

Kuorasjärven Kartano sijaitsee idyllisellä paikalla Kuorasjärven rannalla, Alavuden Sydänmaalla. Tilat, ruoat ja työntekijät ~ kaikki samasta paikasta!

Seinäjoen alue

Juhlatilat ja catering

Kuorasjärven Kartano Oy

Hiidenniementie 11
61150 Sydänmaa

Kysymykset & vastaukset

Toimimme ympäri vuoden häiden ja muiden perhejuhlien sekä kokous- ja koulutustilaisuuksien, tykypäivien ja pikkujoulujen pitopaikkana. Kartanossa on kesäisin yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa, kun Kesähuone on käytössä. Talvisin asiakaspaikkoja on noin 110. Voitte kysyä valmiita menuvaihtoehtoja tai voimme yhdessä räätälöidä mieleisenne menun.

Kuorasjärven Kartano sijaitsee kauniilla paikalla Kuorasjärven eteläpäässä Alavuden Sydänmaalla, vain puolentunnin ajomatkan päässä Seinäjoelta.

Sähköposti on paras yhteydenottotapa. Lisäksi https://kuorasjarvenkartano.fi/yhteydenotto/ -sivulta löytyy kaavake, jonka täyttämällä otan teihin yhteyttä. Toki aina voi myös soittaa!

Saatte kaiken samasta paikasta; tilat, ruoat ja työntekijät. Hääparin ei tarvitse tuoda tullessaan, kuin haluamansa koristeet ja servetit. Kaikki muu, kuten astiat, pöytäliinat (ja niiden pesu!) sekä loppusiivous sisältyvät hintaan. Kysykää valmiista menuvaihoehdoista tai voimme yhdessä räätälöidä mieleisenne menun. Kartanolla ei ole A-oikeuksia.

Asiakaslähtöisyys, joustavuus, ammattitaito, luotettavuus ja rentous

Muistakaa sisällyttää valokuvaus juhlavieraidenne kanssa ohjelmaan!