Kuorasjärven Kartano - Juhlatilat ja catering - Pohjanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kuorasjärven Kartano

Järjestetään yhdessä ikimuistoiset juhlasi!

Kuorasjärven Kartano sijaitsee idyllisellä paikalla Kuorasjärven rannalla, Alavuden Sydänmaalla. Tilat, ruoat ja työntekijät ~ kaikki samasta paikasta!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Toimimme ympäri vuoden häiden ja muiden perhejuhlien sekä kokous- ja koulutustilaisuuksien, tykypäivien ja pikkujoulujen pitopaikkana. Kartanossa on kesäisin yhteensä noin 150 asiakaspaikkaa, kun Kesähuone on käytössä. Talvisin asiakaspaikkoja on noin 110. Voitte kysyä valmiita menuvaihtoehtoja tai voimme yhdessä räätälöidä mieleisenne menun.

Missä?

Kuorasjärven Kartano sijaitsee kauniilla paikalla Kuorasjärven eteläpäässä Alavuden Sydänmaalla, vain puolentunnin ajomatkan päässä Seinäjoelta.

Mikä on parasta?

Saatte kaiken samasta paikasta; tilat, ruoat ja työntekijät. Hääparin ei tarvitse tuoda tullessaan, kuin haluamansa koristeet ja servetit. Kaikki muu, kuten astiat, pöytäliinat (ja niiden pesu!) sekä loppusiivous sisältyvät hintaan. Kysykää valmiista menuvaihoehdoista tai voimme yhdessä räätälöidä mieleisenne menun. Kartanolla ei ole A-oikeuksia.

Meidän tyyli

Asiakaslähtöisyys, joustavuus, ammattitaito, luotettavuus ja rentous

Vinkki!

Muistakaa sisällyttää valokuvaus juhlavieraidenne kanssa ohjelmaan!