Kultaseppä Petri Pulliainen

Kultaseppä, jolle täydellisyys on mahdollista

Kuva Marita Ilander

Petri Pulliainen on teräksenkova kultaseppä ja muotoilija Helsingistä. Petri on erikoistunut korkealuokkaisiin tilausvihkisormuksiin. Petrin linjoissa näkyy skandinaavinen selkeys. Kaikki sormukset valmistetaan käsityönä laadukkaista materiaaleista. Materiaaleina käytössä on Kullan eri sävyt, Platina, Damascus Teräs, 316L Teräs ja musta Zirconium. Jos tuotetta ei pysty valmistamaan kestäväksi, ei Petri siihen ryhdy. Monesti asiakkaat löytävät Petrin, koska hän tekee mahdottomasta mahdollisen. Vaikeus ei haittaa, vaan enemmänkin innostaa. 'On mahtavaa päästä toteuttamaan asiakkaan erilaisia toiveita ja unelmia.'

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Kysymykset & vastaukset

Petrin studio sijaitsee Helsingin Hernesaaressa. Käynti sovitusti.

Kysymykset, tapaamiset ja tilaukset sähköpostilla pp@petripulliainen.com, puhelimitse +358 40 5112986.

Yli 20 vuoden kokemuksella Petri pystyy vihdoin tekemään jälkeä mihin hän on itse tyytyväinen.

Petri Pulliaisen korut ovat uniikkeja, korkealaatuisia, käsintehtyjä, skandinaavisia ja huomiota herättäviä. Aidon Pulliaisen tunnistaa jo kaukaa.

Vuoden kultaseppä 2016, Vuoden Kaunein Sormus 2018 ja 2019 Finalisti, Taito-Finlandia Finalisti 2019, Suomen Design-palkinto vuonna 2000 Union Designille.

Jos tuntuu, ettei mistään löydy juuri sinulle sopivia sormuksia, on aika kääntyä Petri Pulliaisen puoleen. Petrin kanssa pystytte yhdessä luomaa jotain, mitä ei löydy keneltäkään muulta! Ja jos on jotain, mitä Petri ei itse valmista, niin hän tietää kyllä kuka Suomessa niitä valmistaa.