Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kultaseppä Petri Pulliainen

Kultaseppä, jolle täydellisyys on mahdollista

Kultaseppä Petri Pulliainen on erikoistunut kovempiin materiaaleihin ja korkealuokkaisiin vihkisormuksiin. Petri keskittyy muotoilun ja käytännöllisyyden yhdistämiseen laadukkaista materiaaleista.

Kysymykset & vastaukset

Missä?

Petrin studio sijaitsee Keravalla Klondyke-talossa. Käynti sovitusti.

Mikä on parasta?

Yli 20 vuoden kokemuksella Petri pystyy vihdoin tekemään jälkeä mihin hän on itse tyytyväinen.

Meidän tyyli

Petri Pulliaisen korut ovat uniikkeja, korkealaatuisia, käsintehtyjä, skandinaavisia ja huomiota herättäviä. Aidon Pulliaisen tunnistaa jo kaukaa.

Palkinnot

Vuoden kultaseppä 2016, Vuoden Kaunein Sormus 2018, 2019 ja 2020 Finalisti, Taito-Finlandia Finalisti 2019, Suomen Design-palkinto vuonna 2000 Union Designille.

Vinkki!

Jos tuntuu, ettei mistään löydy juuri sinulle sopivia sormuksia, on aika kääntyä Petri Pulliaisen puoleen. Petrin kanssa pystytte yhdessä luomaa jotain, mitä ei löydy keneltäkään muulta! Ja jos on jotain, mitä Petri ei itse valmista, niin hän tietää kyllä kuka Suomessa niitä valmistaa.