Kultakiila - Sormukset ja korut - Häme

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kultakiila

Elämäsi korut

Niin uniikit korumme kuin mallistomme korut valmistuvat kotimaisena käsityönä omalla liikkeemme yhteydessä sijaitsevalla pajallamme Lahdessa. Autamme ilolla kaikissa koruihin liittyvissä kysymyksisä!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kultakiilan puodilta ja nettikaupasta löydät oman malliston tuotteita. Lisäksi puodilla löytyy jälleenmyynnistä muutamia muita suomalaisia piensarjoja sekä omia uniikkimalleja. Kaikki malliston tuotteet ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan, jonka lisäksi suunnittelen ja valmistan uniikkeja koruja myös asiakkaan toiveiden mukaan.

Missä?

Kultakiilan puodin löydät Lahdesta osoitteesta Puistokatu 5 ja nettikaupan kautta voit tilata korujamme kaikkialle Suomeen. Mikäli et pääse puodille ja haluaisit keskustella uniikin tuotteen valmistuksesta tai haluaisit jonkin nettikauppamme tuotteen pienin muutoksin otathan yhteyttä. Suunnittelu voidaan toteuttaa verkon välityksellä ja mahdollisuuksien mukaan vaikkapa järjestää tapaaminen erikseen sovituin aikatauluin.

Mikä on parasta?

Kultakiila on yhtä kuin minä, Laura Tennberg. Haluan palvella jokaisen asiakkaani henkilökohtaisesti hymy huulilla, on sitten kyse kohtaamisesta puodilla, nettitilaus tai sähköpostitse tuleva kysely tai tilaus. Niinpä asiakas saa palvelua juuri oman toiveensa mukaisesti. Toivon, että asiakkaani löytävät juuri itselleen sopivat korut olivat ne sitten mallistomme tuotteita, uniikkeja tai heidän vanhoista koruistaan muokattuja. Lisäksi toivon, että asiakkailleni jää iloinen mieli asioinnista kanssani.

Meidän tyyli

Kultakiilan tyyli on kuplivan iloinen ja leikkisä. Joskus annetaan leikkisyydelle valta, toisissa koruissa kuljetaan klassisemmalla linjalla ja iloisuus löytyy pienestä yksityiskohdasta. Jokaisessa uniikkikorussa heijastuu Kultakiilan tyylin lisäksi aina asiakkaan oma tyyli.

Vinkki!

Olit sitten etsimässä sormuksia, koruja hääpäivän koristukseksi tai huomenlahjaa, suosittelen olemaan ajoissa liikkeellä. Välillä koru löytyy valmiina nettikaupasta tai puodilta ja tilaus onkin nopea tehdä ja saatkin sen mahdollisesti mukaan heti. Jos koruun kuitenkin tehdään muutoksia tai ryhdytään suunnittelemaan uniikkikorua, vierähtää aikaa hiukan enemmän. Vähintään neljä viikkoa on tällöin hyvä varata, mutta ei ole ollenkaan liioiteltua, että tulevan kesän vihkisormukset tilataan jo edeltävänä talvena. Näin varmistetaan, että suunnitteluaikaa on riittävästi, että erikoisemmatkin kivet ehditään löytää ja tietenkin, että koru on huolella valmistettu ajoissa.