KultaHelmi - Sormukset ja korut - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

KultaHelmi

KultaHelmi - Koruhelmiä

Iloinen ja avoin - asiantuntevaan palveluun keskittynyt myymälä keskeisellä paikalla Tikkurilan ytimessä. Tarjoamme kauniita kotimaisia sormuksia. Suunnittelemme kanssasi! Lämpimästi tervetuloa<3

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

*Kultasepän- ja kellosepänpalvelut, Tilaustuotteet ja suunnittelupalvelu, Paristonvaihto, Kaiverrus, Helmienpunonta, Korvien reijitys, Kierrätys ja romukulta *Korut ja Kellot, Pöytähopeat, Palkinnot, Lastentuotteet, Lahjatavarat ja Korujen säilytys- ja puhdistustuotteet *Lahjakortit *Sormuksia toteutamme niin kullassa kuin hopeassa toivomusten mukaisilla kivivaihtoehdoilla. *Myymälästämme löytyy myös muita materiaaleja: titaani-,Tungsten-Titaani-, teräs- ja keramiikkamallisto.

Missä?

*Henkilökohtaiseen palveluun erikoistunut myymälä Tikkurilan keskustassa Prima-keskuksen yhteydessä. *Sähköistä konsultointia

Mikä on parasta?

Iloinen, asiantunteva ja nopea palvelu! Kotimainen, laadukas kultasepäntyö. Asiakkaat ovat sydäntämme lähellä<3

Meidän tyyli

Innostunut, helposti lähestyttävä, rohkeasti erilainen, kotimainen, koruja ja kelloja rakastava.

Palkinnot

(Myymme palkintoja ja asiakkaat pitävät meitä sen vuoksi uskomattoman palkittuna yrityksenä :) )

Vinkki!

Sormusten kanssa on hyvä olla ajoissa, niin saa stressittömästi suunnitella ja tutkia, mitä haluaa. Laatuun kannattaa kiinnittää huomiota, sillä sormusten suunniteltu käyttöikä on pitkä. Suosittelemme sovittamaan myös malleja, joita aikaisemmin ei ole ajatellutkaan, sillä niiden joukosta saattaa löytyä yllättäen "se oikea"!