Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kulta-Aika Oy

Häämessutarjous -25% valituista koruista!

Kulta-Aika on täyden palvelun kultasepänliike, valikoimastamme löydät muun muassa kotimaiset Sandberg-sormukset ja timanttikorut. Meiltä myös kaiverrukset sekä korujen huolto ja korjaus!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kulta-Aika on täyden palvelun kultasepänliike, olemme vuonna 1949 perustettu kotimainen perheyritys. Laajan ja monipuolisen sormusten, korujen, kellojen ja lahjatavaroiden valikoiman lisäksi tarjoamme ammattitaidolla tuotetut kellosepän- ja kultasepänpalvelut. Palveluihimme lukeutuu muunmuassa erilaiset korujen huollot ja korjaukset, kuten sormuksen koon muutokset, sormuksen rodinointi ja timanttien istutusten tarkastaminen sekä korujen puhdistus ja kiillotus. Meiltä saat myös kauniit kaiverrukset sormuksiin ja muihin koruihin, voit valita joko konekaiverruksen tai käsinkaiverruksen. Kattavasta sormusten ja muiden timanttikorujen valikoimastamme löydät muun muassa kotimaisen Sandbergin ihanat timanttikorut ja -sormukset! Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin. Sandberg korujen laatu syntyy määrätietoisesta panostuksesta valmistusprosessin kaikkiin osa-alueisiin raaka-aineiden valinnasta alkaen. Sandbergin koruissa käytetyt timantit on hankittu luotettavista lähteistä ja niiden mukana on toimitettu takuutodistus timanttien konfliktivapaasta ja laillisesta alkuperästä. Sandberg käyttää metalliseoksissaan vain puhtaumia seoslaatuja.

Missä?

Kolme Kulta-Aika myymälää palvelevat sinua pk-seudulla Helsingissa kauppakeskus Kampissa, Espoossa kauppakeskus Sellossa ja Vantaalla Tammistossa hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Tuusulanväylän tuntumassa. Välimatka ei kuitenkaan meillä ole este, sillä verkkokauppamme palvelee asiakkaita ympäri Suomen osoitteessa www.kulta-aika.fi. Ystävälliset myyjämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelu ovat aina valmiina auttamaan sinua löytämään tarpeisiisi sopivan korun tai muun tuotteen. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, niin katsotaan, miten me voimme olla sinulle avuksi!

Mikä on parasta?

Meiltä saat asiantuntijuutta, mistä muualla voidaan vain uneksia! Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä Sandberg-timanttikorujen asiantuntija ova aina valmiina auttamaan sinua löytämään unelmiesi sormuksen tai muun timanttikorun! Sandbergilla on vuosikymmenien kokemus ja tietämys timanttikoruista ja -sormuksista, joten tätä tietoa kannattaa hyödyntää! Sandberg on Vuoden hääkultaseppä 2023 -palkinnon voittaja! Mikäli valmiista mallistosta ei löydy sinulle juuri sitä oikeaa, niin räätälöimme sinulle sopivan sormuksen sinun toiveidesi mukaan!

Meidän tyyli

Ystävällinen - Haluamme aidosti kuunnella ja ymmärtää sinun toiveesi ja tarpeesi sekä löytää yhdessä parhaat ratkaisut näiden täyttämiseen. Nopea, mutta kiireetön - Haluamme palvella sinua nopeasti, mutta kiireettömästi. Yhteydenotto- ja tarjouspyyntöihin vastaamme aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ymmärrämme, että kihla- ja vihkisormuksen ostaminen ovat isoja päätöksiä! Siksi annamekin sinulle aikaa pohtia valintaasi rauhassa ja autamme sinua valintaprosessin eri vaiheissa! Joustava - Eikö juuri sinun tyyliisii sopivaa sormusta löytynyt mallistosta? Ei hätää! Yhdessä Sandbergin kanssa räätälöimme sinulle sopivan sormuksen sinun toiveidesi mukaan! Palvelussa pyrimme aina joustavuuteen, meille sinä olet se ykkönen!

Palkinnot

Sandberg-timanttikoruille on myönnetty Avainlippu-merkki - Vuoden hääkultaseppä 2023 - Vuoden hääyritys kokonaiskilpailun voittaja 2016 - Vuoden hääkultaseppä 2015