Kulta-Aika Oy

Häämessutarjous -25% valituista koruista!

Kulta-Aika on täyden palvelun kultasepänliike, teemme mm. kaiverrukset ja korujen huoltotyöt ammattitaidolla. Valikoimastamme löydät kotimaiset ja laadukkaat Sandberg-sormukset ja timanttikorut!

Kaikkialla Suomessa

Vihkisormukset ja korut

Kulta-Aika Oy

Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kulta-Aika on täyden palvelun kultasepänliike, teemme paristonvaihdot, kaiverrukset, kellojen ja korujen korjaukset ammattitaidolla. Toimimme jälleenmyyjänä useille tunnetuille kello- ja korubrändeille. Olemme vuonna 1949 perustettu kotimainen perheyritys. Valikoimastamme löydät muun muassa kotimaisen Sandbergin ihanat timanttikorut ja -sormukset! Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin. Sandberg korujen laatu syntyy määrätietoisesta panostuksesta valmistusprosessin kaikkiin osa-alueisiin raaka-aineiden valinnasta alkaen. Sandbergin koruissa käytetyt timantit on hankittu luotettavista lähteistä ja niiden mukana on toimitettu takuutodistus timanttien konfliktivapaasta ja laillisesta alkuperästä. Sandberg käyttää metalliseoksissaan vain puhtaumia seoslaatuja.

Missä?

Kolme Kulta-Aika myymälää palvelevat sinua pk-seudulla Kampin, Kaaren ja Sellon kauppakeskuksissa. Välimatka ei kuitenkaan meillä ole este, sillä verkkokauppamme palvelee asiakkaita ympäri Suomen osoitteessa www.kulta-aika.fi. Ystävälliset myyjämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelu ovat aina valmiina auttamaan sinua löytämään tarpeisiisi sopivan korun tai muun tuotteen. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, niin katsotaan, miten me voimme olla sinulle avuksi! Myymälöidemme aukioloajat ovat: arkisin klo 10-20, la klo 10-18 ja su klo 12-17.

Mikä on parasta?

Meiltä saat asiantuntijuutta, mistä muut voivat vain uneksia! Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä Sandberg-timanttikorujen asiantuntija ovat valmiina auttamaan sinua löytämään unelmiesi sormuksen tai muun timanttikorun! Sandbergilla on vuosikymmenien kokemus ja tietämys timanttikoruista ja -sormuksista, joten tätä tietoa kannattaa hyödyntää! Mikäli valmiista mallistosta ei löydy sinulle juuri sitä oikeaa, niin räätälöimme sinulle sopivan sormuksen sinun toiveidesi mukaan!

Meidän tyyli

Ystävällinen - Haluamme aidosti kuunnella ja ymmärtää sinun toiveesi ja tarpeesi sekä löytää yhdessä parhaat ratkaisut näiden täyttämiseen. Nopea, mutta kiireetön - Haluamme palvella sinua nopeasti, mutta kiireettömästi. Yhteydenotto- ja tarjouspyyntöihin vastaamme aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ymmärrämme, että kihla- ja vihkisormuksen ostaminen ovat isoja päätöksiä! Siksi annamekin sinulle aikaa pohtia valintaasi rauhassa ja autamme sinua valintaprosessin eri vaiheissa! Joustava - Eikö juuri sinun tyyliisii sopivaa sormusta löytynyt mallistosta? Ei hätää! Yhdessä Sandbergin kanssa räätälöimme sinulle sopivan sormuksen sinun toiveidesi mukaan! Palvelussa pyrimme aina joustavuuteen, meille sinä olet se ykkönen!

Palkinnot

Sandberg-timanttikoruille on myönnetty Avainlippu-merkki