Kukkolan Vierastalot - Juhlatilat ja catering - Lappi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kukkolan Vierastalot

Unelmiesi tunnelmalliset häät Lapissa.

Paikka sijaitsee maalaismaisemassa, 15 km Tornion kaupungista pohjoiseen sijaitsevan Kukkolankosken niskalla, joka on Suomen suurin koski. Tornionjoki puolestaan Euroopan suurin vapaana virtaava joki.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Pohjolan Pirtti on alunperin 1910 luvulla rakennettu maalaistalo, joka on muutettu tilausravintolaksi. Vanhan pirtin ilmapiiri luo tunnelmaa. Pirtissä on istumapaikat noin 60-70 hengelle. Vanhoista puomipuista rakennettu Siikakartano sijaitsee aivan Tornionjoen rannalla. Siikakartanon Venesalissa on istumapaikat noin 40 hengelle. Venesalista on upeat näkymät joelle. Voit yöpyä tasokkaissa mökeissä ja yhdistää häihisi helposti muitakin aktiviteetteja kuten koskenlaskua, saunomista, kalastusta tai vaikka vihkimisen lautalla joella. Korkealaatuinen suunnittelupalvelu varmistaa tärkeän päiväsi onnistumisen aamun laittautumisesta illan viimeisiin hitaisiin hankkimalla juuri oikeat palveluntarjoajat alueelta, meikkauksesta kuljetuksiin. Kukkolankosken alue kukoistaa erityisesti kesäaikaan toukokuusta syyskuun loppuun. Talvihäät revontulien alla ovat kaunis vaihtoehto. Tilaan voi tuoda omat alkoholijuomat ja cateringin. Tilavuokra on 850 euroa + 58e /tunti sisältäen yhden henkilön avustamaan koristelussa, kattauksessa, tarjoilussa ja loppusiivouksessa. Yhdistelmävaraukset ja isommat kokonaisuudet sovittavissa. Suunnittelun hinta tilaisuuden koon mukaan.

Missä?

Paikka sijaitsee Kukkolan kylässä, perinteisessä maalaismaisemassa 15 km Tornion kaupungista pohjoiseen sijaitsevan Kukkolankosken niskalla. Kukkolankoski on Suomen suurin koski, Tornionjoki Euroopan pisin vapaana virtaava joki. Pienempiä hääkokonaisuuksia varten juhla- ja majoitustilaa löytyy myös esimerkiksi Luostolta tai Ylläkseltä. Suunnittelupalvelu on saatavilla virtuaaliyhteyksin ympäri Suomen. Toteutamme elämyksiä mielellämme hyvin joustavasti ja asiakaslähtöisesti - ota yhteyttä!

Mikä on parasta?

Mikään ei ole parempaa kuin intiimi vihkiminen joen äärellä, seurueellesi valmistettu laadukas illallinen pöytiintarjoiltuna, jatkettuna tunnelmallisilla juhlilla revontulten ja tähtitaivaan alla. Tutustuta vihkiparin sukulaiset toisiinsa varrassiian paistotilaisuudella häitä edeltävänä iltana tai testaa hääseurueesi yhteistyötaitoja koskenlaskulla! Voit myös helposti tilata paikan päälle wellness- ja kauneudenhoitopalveluita yhteistyökumppaneiltamme. Suunnittelija osaa ottaa alueen erityispiirteet huomioon ja tietää mitä tarvitset tärkeään päivääsi. Hääparin tehtäväksi jää päivästä nauttiminen!

Meidän tyyli

Tunnelmallinen, korkealaatuinen, joustava, luonnonläheinen, maalaisromanttinen

Vinkki!

Mietityttääkö valitsemiesi teemavärien yhteensopivuus? Netissä on useita ilmaisia palveluita, joiden avulla voit hakea harmonista tai villiä kokonaisuutta! Kokeile esimerkiksi coolors.co.