Kukkakauppa Soukan Sydän

Unelmiesi kukat Soukan Sydämestä❤️

Kuva Kukkakauppa Soukan Sydän

Unelmienne kukat juhlaan. Meiltä löydätte valmiiksi mietittyjä hääpaketteja tai suunnittelemme yksilöllisiä kokonaisuuksia tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Helsingin alue

Hääkukat

Kukkakauppa Soukan Sydän ky

Yläkartanontie 28
02360 Espoo

Kysymykset & vastaukset

Soukan Sydän on täyden palvelun kukkakauppa. Suunnittelemme ja toteutamme kukat niin suuriin, kuin pienempiinkin juhliin. Olemme sydämellä mukana kaikissa elämän vaiheissa. Palvelemme lähes ympäri vuoden ja meiltä löydät kattavan valikoiman leikkokukkia, kasveja sisälle ja ulos sekä ruukkuja, lyhtyjä, kortteja Ja trendikkäitä kuivamateriaaleja. Teemme hääsuunnitelmia ajanvarauksella

Kukkakauppamme sijaitsee Espoossa, Ylä-Soukassa. Kukkalähetykset ja tilakoristelut onnistuvat pääkaupunkiseudulla. Toimimme toki myös netissä ja meillä on verkkokauppa.

Toivomme ensisijaista yhteydenottoa puhelimitse 09-460076 Niin asiat yleensä selviävät nopeimmin. Meille voi lähettää myös s-postia soukansydan@kolumbus.fi tai ottaa yhteyttä nettisivujemme www.soukansydan.com -lomakkeen kautta.

Tarjoamme amattitaitoista, ystävällistä ja asiakaslähtöistä palvelua. Lainaamme tarvittaessa maljakoita, meiltä tilatuille juhlakukille. Suunnittellaan yhdessä ihanat kukat juhlaanne.

Palvelemme ammattitaidolla, rennosti, joustavasti, asiakaslähtöisesti ja luotettavasti.

Emme ole varsinaisesti osallistuneet kilpailuihin. Asiakkailta saatu iloinen ja tyytyväinen palaute on ollut se meidän palkinto :) Liike on perustettu v.2006. Meille myönnettiin v.2008 (ensimmäisenä) puutarha&kauppalehden vuoden elämyskukkakauppa-palkinto. Se perustuu koeostajan kokemuksiin vuoden aikana ympäri Suomea. Palkinto myönnetään palvelutilanteen, tilatun työn ja myymälän esillelaiton perusteella.

Tutustukaa ideoihin ja unelmoikaa. Varatkaa aika kukkakauppaan mikä miellyttää teitä kokonaisuutena. Luottakaa ammattilaiseen ja nauttikaa asioiden helppoudesta.