Kukkaikkuna

One of a kind

Me Kukkaikkunassa teemme työtä ammattitaidolla ja sydämellä - juuri Teille, Teitä varten suunniteltuna. Tyylimme on runsas, luonnollinen ja hetken trendejä mukaileva.

Tampereen alue

Hääkukat

Kukkaikkuna

Tuomiokirkonkatu 26
33100 Tampere

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme kokonaisvaltaista hääkukitusta aina pienemmistä kimppu&viehe-paketeista suuriin juhlapaikkojen kukituksiin asti. Meiltä saat myös syvempää hääsuunnittelua tarvittaessa, ammattitaidolla ja tyylillä. Vahvuutemme ovat suuret, runsaat luonnolliset kimput, kauniit monipuoliset hääseurueen kukat sekä juhlapaikan kokonaisuuden näkeminen jo suunnitteluvaiheessa. Kukkakauppamme on avoinna ympärivuoden.

Missä?

Pääasiassa toimimme Pirkanmaan alueella, mutta tarvittaessa koko Suomen alueella. Useat hääkukat olemme toimittaneet jopa Leville asti!

Mikä on parasta?

Juhlapaikan valmistelu - jätä se meidän huoleksemme! Voit keskittyä hääpäivänäsi tärkeään hetkeen valmistautumiseen ilman huolta juhlapaikan laitosta, kun ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee sen puolestasi. Asettelemme kukat paikoilleen ja viimeistelemme tarvittaessa juhlapaikan ilmeen täydelliseksi.

Meidän tyyli

Runsas, luonnollinen ja kauden trendejä mukaileva. Kukkaikkunan tyylin erottaa erilaisten vihreiden käyttö ja vuosia jatkunut luonnonmateriaalien hyödyntäminen. Pidämme erityisesti murretuista sävyistä mutta meiltä luonnistuu myös värikkäät runsain kukin tehdyt työt.

Vinkki!

Luota ammattilaiseen! Häiden järjestäminen vaatii paljon aikaa ja voi luoda monelle stressiä, on siis hyvä antaa edes osa valmistelutöistä ammattilaiselle ja keskittyä itse myös rentoutumiseen häitä edeltävinä viikkoina. Me olemme täällä teitä varten!