Kravattino - Miesten juhlapukeutuminen - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kravattino

Kotimaiset ja laadukkaat rusetit joka juhlaan

Tarjoamme valikoiman uniikkeja nahasta ja kankaista kotimaisena käsityönä valmistettuja rusetteja, jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi hääjuhlaan.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kravattino valmistaa käsityönä rusetteja nahasta ja erilaisista kankaista kaikkiin tarpeisiin. Valikoimasta löytyy niin klassisia yksivärisiä, kuin iloisia, kuviollisia ja persoonallisia rusettejakin. Uutuutena olemme luoneet Persona-malliston, josta löytyvät kaikkein ainutlaatuisimmat ja yksilöllisimmät rusettimme, jotka yhdistelevät erilaisia materiaaleja hyvinkin luovasti. Kaikki rusetit valmistetaan huolellisesti käsin pienistä kangaseristä (pala- ja ylijäämäkankaista), joten jokaista rusettimallia on saatavilla hyvin pieni erä. Persona-malliston rusetteja on valmistettu vain yksi kutakin. Jokaisessa rusetissamme on mukava, venyvä kuminauhasta valmistettu kaulanauha, joka ei varmasti kiristä ja jota jaksaa pitää koko päivän. Kaulanauhassa on myös portaaton pituussäätö, jonka ansiosta se sopii täydellisesti jokaiselle. Kaulanauhassa on helppo hakaskiinnitys. Tarjoamme myös räätälöintipalvelua, mikäli valikoimastamme ei löydy valmiiksi juuri oikeanlaista rusettia.

Missä?

Kravattinon rusetteja voi ostaa verkkokaupastamme osoitteesta https://kravattino-ky.vilkas.shop/. Rusetit toimitetaan postitse tai matkahuollon välityksellä minnepäin Suomea tahansa. Rusetit valmistetaan Porissa.

Mikä on parasta?

Laadukkaat ja monipuoliset tuotevalikoimat, sekä taatusti ainutlaatuiset tuotteet. Mikäli sopivaa ei valmiiksi löydy, räätälöimme sen sinulle. Tuotteemme ovat kohtuuhintaisia ja kotimaisia.

Meidän tyyli

Persoonallinen Laadukas Kotimainen Edullinen Helppokäyttöinen

Vinkki!

Varaa ylimääräistä aikaa pienille yksityiskohdille varsinkin juhlan lähestyessä. Nälkä niinsanotusti kasvaa syödessä ja mikä sen parempi tilanne toteuttaa kaikki ihanat hääideat kuin omat hääjuhlanne!