Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kranssit.fi

Koristamassa elämäsi juhlia.

Meiltä löydät kauneimmat koristeet häihisi. Monipuolinen verkkokauppamme palvelee 24/7. Tilaa koristeet kotiin tai voit tulla tekemään ne itse meille. Myös tilauskransseja ja pöytäkoristeita.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Olemme olleet mukana sadoissa suomalaisissa häissä kilisevinä kelloina, kauniina kukkaköynnöksinä ja koristeina. Monet hääpöydän koristeet ovat syntyneet pajassamme. Vaneriset sydänkylttimme ovat ohjanneet hääväkeä juhlapaikalle ympäri Suomen. Meiltä löydätkin lähes kaiken häittesi koristeluun! Meillä on suuria kranssipohjia, jättivanteita, tuhansia metrejä nauhoja, satoja koristeita, materiaalia asetelmien tekemiseen. Valmistamme kransseja tilauksesta. Järjestämme kursseja ja neuvomme mielellämme. Kokoa porukka ja tulkaa kranssipajalle valmistamaan yhdessä hääkoristeet! Kranssipajan rentouttavassa miljöössä arjen kiireet unohtuvat, sielu lepää ja samalla häävalmistelut sujuvat. Kaikki materiaalit ovat saatavilla ja kokonaisuus on helppo suunnitella.

Missä?

Kranssit.fi- verkkokauppa ja heinäntuoksuinen kranssipaja löytyvät Pälkäneeltä Pirkanmaalta, läheltä Niitty-Seppälän kesätoria. Verkkokaupalla saa poiketa sopimuksen mukaan ja verkkokauppamme palvelee sinua 24/7 kaikkialle Suomeen.

Mikä on parasta?

Monipuolinen ja palveleva verkkokauppa, jossa on erittäin laaja valikoima erilaisia tuotteita ja nopeat toimitukset. Upeat tilauskranssit ja kurssit, joilla tehdään yhdessä kransseja tai koristeita. Kranssit.fi asiakasyhteisö, jossa jaetaan ideoita ja kuvia.

Meidän tyyli

Monipuolinen, kaunis, juuri sellainen kuin haluat.