Kommee Kurki Tentsile - Hääyö - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kommee Kurki Tentsile

Luontoluksusta Pirkanmaalla privaatisti

Privaatti Kommeen Kurjen puumajoitusleiri tarjoaa upean luontoelämyksen komeassa kurkien johtamassa äänimaailmassa, puiden väliin pingotetussa puumajoitteessa, kaunista maisemaa ja toisianne ihaillen.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meillä voitte kokea ainutlaatuisen ja ikimuistoisen hääyön luonnon keskellä. Nukutte puiden väliin pingotetussa Tentsile Stingray -puumajoitteessa ja nautitte yhdessäolosta hyvin varustellussa yksityisessä leirissä. Ideana on, että saatte olla kaikessa rauhassa, ja leiri onkin kokonaan teidän käytössänne. Rauhallinen puumajoituksemme sijaitsee lähellä Hanhijärvi-lintujärveä, aivan luonnonsuojelualueen reunalla. Kirkkaina öinä on ihanaa ihailla tähtitaivasta ja luonnon värien muuttumista makuupussin lämmössä makoillen. Äänimaisema on komea, sillä lintujärven hetteiköillä viihtyvät kurjet vastaavat upean konsertin pääsoundista, käki kukkuu väliääniä, ja pikkulinnut laulelevat taustalla. Läpinäkyvä ohut pinta suojaa hyttysiltä, ja sadesuojuksen alla olette tuulen- ja sateensuojassa. Aamulla kannattaa jatkaa unia vähän pidempään ja nauttia kiireettömästä tunnelmasta. Puumajoituksen kylkeen voi varata saunomisen persoonallisessa kärrysaunassa sekä yksinkertaisen mutta herkullisen aamiaiskorin, joka toimitetaan leirin läheisyyteen sovittuun aikaan.

Missä?

Kommeen Kurjen puumajoitus sijaitsee kauniilla paikalla Sastamalan maaseudulla, lintujärven rantamilla.

Mikä on parasta?

Vieraamme saavat nauttia ihanasta metsän tunnelmasta omassa rauhassaan, sillä leiripaikka on kokonaan vain samojen vieraiden käytössä. Leiripaikalta löytyvät tarvikkeet mm. nokipannukahvin keittoon. Hintaan kuuluu tervetulokori, josta löytyy pientä suolaista ja makeaa syötävää ja juomavettä, sekä virkistävät tervetuloshotit marja-yrttijuomaa.

Meidän tyyli

Kommeen Kurjen palvelu on aina vieraita aidosti arvostavaa, iloista, luontevaa ja niin perusteellista kuin osaamme.