Koivumäen kartano - Juhlatilat ja catering - Savo-Karjala

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Koivumäen kartano

Koivumäen Kartano on kohtaamispaikka arjessa, juhlassa ja liiketoimissa. Ravintolamme tarjoaa ajasta ja arjesta irrottavia makunautintoja ainutlaatuisessa ympäristössä. Ruokarauha vuodesta 1792.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Koivumäen kartano Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150 Omat juomat: ei Omat ruoat: ei Puhelinnumero: 017 361 4291 Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, baari, pitopalvelu, sauna, vierasvenelaituri, majoitus Kotisivut: www.koivumaenkartano.com Järjestä ikimuistoiset juhlat! Voisiko olla sen hienompaa paikkaa järjestää juhlat kuin Koivumäen Kartano? Jo kauppaneuvos Gustav Raninin ajoista Koivumäen Kartano on ollut kohtaamispaikka arjessa, juhlassa ja liiketoimissa. Siksi tehtävämme on yhä tarjota ajasta ja arjesta irrottavia makunautintoja ainutlaatuisessa ympäristössä. Tarjoamme upeat puitteet moneen eri juhlatilaisuuteen, kuten häihin, muistotilaisuuksiin, syntymäpäiviin ja yritysjuhliin. Meillä jokaiselle ryhmälle varataan oma sali juhlatilaisuutta varten, missä voitte juhlia pelkästään omien vieraiden kesken. Voit myös varata koko Kartanon tilat yksityistilaisuutta varten alk. 690 €/päivä. Kesällä ja syksyllä käytettävissä on lisäksi kaunis puutarhamme, joka sopii myös vihkimiseen maisematasanteineen. Koivumäen kartano tarjoaa myös 10 hengen majoitusta pihapiirissä Possakkatuvassa tai tilaa voi vuokrata juhliin tai kokouksiin.

Missä?

Koivumäen kartano sijaitsee etelä-Kuopiossa Hiltulanlahdessa. Kuopion alueelle järjestyy myös ravintolamme pitopalvelu muihin juhlatiloihin. Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio

Mikä on parasta?

Koivumäen Kartano tarjoilee lautasellesi puhtaista kotimaisista luonnon antimista jalostettuja elämyksiä. Niistä nautit Savon kauneimmassa kartanomiljöössä maaseutumaiseman ja menneen ajan rauhan ympäröimänä.  Teemme kaiken intohimolla, omistautumisella ja parhaalla palvelulla, sydämen ääntä kuunnellen, perinteemme velvoittamana.

Meidän tyyli

Tunnelmallinen Perinteinen Historiaa huokuva Romanttinen Ammattitaitoinen

Vinkki!

Hääjuhlien järjestämisestä meillä on vuosikymmenien kokemus, joten meihin voit luottaa juhliisi liittyvissä asioissa ja näin helpottaa hääjärjestelyjäsi.