Koiviston Huvila

Meillä syntyy tarinoita

Varatkaa Koiviston Huvila käyttöönne halutessanne viehättyä tunnelmallisesta miljööstä, jota koristaa kauniiden rakennusten lisäksi vehreä ja hyvin hoidettu puutarha.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Koiviston Huvila, Restel Ravintolat Oy

Hankalahdentie 34
02820 Nuuksio ESPOO

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Varatkaa huvilamme käyttöönne ja saatte juhliinne upean kokonaisuuden: kauniin miljöön, jossa hyvin hoidetun puutarhan keskellä kohoaa klassismin tyylisuunnasta innoituksensa saanut, viehättävä huvila. Sisätilat ovat elämys jo sinällään, sillä ne on sisustettu ajattomilla tyylihuonekaluilla ja taiteella. Koiviston Huvilan sisätiloihin mahtuu 24 henkilöä, mutta tarpeen vaatiessa voimme palvella lukuisampaakin juhlaväkeä puutarhaan pystytetyissä teltoissa. Huolehdimme myös, että saatte juhliinne maittavat antimet. Tarjolla on Koiviston Huvilan historiaa henkiviä menuja sekä catering-palvelumme, jonka myötä toteutamme tilaisuuteenne toiveidenne mukaisen kokonaisuuden.

Missä?

Koiviston Huvila sijaitsee Espoon Nuuksion kansallispuiston kupeessa, Sahajärven rannalla.

Mikä on parasta?

Meillä vietätte ikimuistoiset juhlat ja häät, järjestätte kokouksen yrityksellenne tai kokoonnutte hauskaan saunailtaan ystävienne kanssa. Paikalle on helppo tulla, sillä Sahajärven rannalla sijaitsevaan huvilaamme ajaa Helsingistä vain 45 minuutissa.