Khan´s Catering - Juhlatilat ja catering - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Khan´s Catering

Pitopalvelua suurella sydämellä

Khan’s catering tarjoaa suolaisia ja makeita makuelämyksiä Bangladeshista, lisäksi myös perinteiset herkut onnistuvat. Tehdään juhlistanne yhdessä ikimuistoiset. Me haluamme suunnitella kanssasi juuri teidän hetkeenne sopivan tarjoilun. Voit valita valmiista vaihtoehdoista, yhdistellä niitä tai voimme luoda juuri teille räätälöidyn menun. Olemme perheyritys, jonka kanssa asioiminen on helppoa ja mutkatonta.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Oletko suunnittelemassa illanistujaisia pienemmällä porukalla tai kenties järjestämässä suurempia juhlia? Meidän ammattitaitoinen catering- ja pitopalvelu palvelee teitä Uudenmaan alueella. Maukkauden ruokien lisäksi panostamme laadukkaaseen ja ystävälliseen palveluun; olemme perheyritys, jonka kanssa on mukava ja helppo asioida. Mukautamme palvelumme joustavasti ja yksilöllisesti asiakkaan toiveita vastaavaksi, ja meillä voitkin joko valita valmiista menuvaihtoehdoista ja halutessasi myös yhdistellä niitä. Voimme myös suunnitella kokonaan uuden, juuri teille räätälöidyn menun. Olipa kyseessä esimerkiksi häät, ristiäiset tai nimiäiset, asiakastilaisuus, babyshower-juhlat, muistotilaisuus, sukujuhlat, ylioppilasjuhlat tai syntymäpäiväjuhlat, meiltä onnistuu kaikki! Pitopalvelumme toimittaa menuun isompiin ja pienempiin juhliin ja tilaisuuksiin, ja meillä on monipuolinen kokemus erilaisista tilaisuuksista.

Missä?

Me Khan's cateringilla palvelemme asiakkaitamme koko Uudenmaan aluella sekä tarvittaessa pidemmälläkin sopimuksen mukaan.

Mikä on parasta?

Khan's catering on perheyritys ja meidän tärkein tavoite on erittäin tyytyväinen asiakas. Me palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti.

Meidän tyyli

Khan's catering tarjoaa suussasulavia herkkuja ja panostaa korkeaan laatuun. Palvelemme asiakkaitamme erittäin joustavasti sekä ystävällisesti. Autamme asiakkaitamme suunnittelussa, jotta jokainen pienikin yksityiskohta on huomioitu meidän paras käyntikortti on tyytyväinen asiakas

Vinkki!

Meidän asiakkaana jokainen hääpari pääsee halutessaan koemaistamaan heille suunniteltun menuun läpi ennen tärkeää päivää