Kaunis kalligrafia

Kalligrafiaa paperille ja lasille!

Kaunis kalligrafia on erikoistunut kalligrafialla ja akvarelliväreillä kuvitetettuihin häiden paperituotteisiin, kuten kutsuihin. Lisäksi teen kalligrafialla kaiverruksia erilaisille pinnoille.

Helsingin alue

Hääkutsut ja hääkoristeet

Kaunis kalligrafia

Ankkuritie 4
02320 Espoo

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kaunis kalligrafia tekee häiden paperituotteita, käyttäen kuvituksessa kalligrafiaa ja akvarelli eli vesivärikuvituksia. Lisäksi teen kalligrafialla kaiverruksia vapaalla kädellä erilaisille pinnoille, kuten lasille. Kaiverran Teidän päiväänne sopivat lahjat (kaasolle, bestmanille, morsiamen äidille jne) kalligrafialla! Kaiverruksella voidaan ikuistaa vaikkapa lasipinnalle lyhyt kiitosteksti tai muu kuvitus. Lisätietoa kaiverruksista löytyy nettisivuiltani. Valikoimiini kuuluvat tuotteet ja palvelut yleisesti: - Hääkutsut ja infokortit - Osoitekalligrafia - Menut ja ohjelmakortit - Plaseerauskortit - Pöytäkartta - Kaiverrukset

Missä?

Valmistan tuotteet Espoossa, mutta valmiit tuotteet voidaan toimittaa postitse/matkahuollolla sinne missä ikinä asutkin!

Mikä on parasta?

Kalligrafia on varsin monipuolinen tapa kuvittaa hääkutsuja ja muita häiden paperituotteita. Kalligrafia voi olla romanttista ja koukeroista tai pelkistettyä ja modernia. Herkillä akvarellimaalauksilla voidaan paperituotteisiin lisätä heleitä värejä tai vaihtoehtoisesti voitte myös valita pelkistetyn ja elegantin mustavalkoisen värimaailman. Kaiverruksilla saadaan hääpäivään luotua kestäviä tuotteita, kuten esimerkiksi: - Morsiamen ja sulhasen nimikoidut lasit - Kiitoslahjat kaasolle / bestamanille (esim. hajuvesi tai viskipullo tms.) - Huomenlahjat

Meidän tyyli

Romanttinen, herkkä, leikkisä, moderni

Vinkki!

Laatikaa realistinen aikataulu ja budjetti häiden suunnittelulle. Jos budjetti antaa myöden ammattilaisten käyttäminen apuna kannattaa, varsinkin jos juhlat ovat isommat ja järjesteltävää on paljon. PItäkää mielessä, että monet asiat saattavat viedä enemmän aikaa, kuin olitte ajatelleet. Lisätkää hääjuhlaanne persoonallisuutta, joka kuvaavat juuri Teitä. Se voi olla teema, harrastukset tai muut yksityiskohdat, jotka tekevät päivästä ainutlaatuisen ja Teidän näköisenne. Näitä teemoja voidaan korostaa myös häiden paperituotteissa.