Kauneushoitola Mandarin Spa - Kauneus ja kampaukset - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kauneushoitola Mandarin Spa

Beauty in the air

Mandarin Spa on kauneushoitola Helsingin keskustassa. Hoidamme ihosi sädehtäväksi arjessa & juhlassa. Meillä on myös kiva lounge, jossa järjestämme tunnelmalliset etkot/polttarit. Sisters, Tervetuloa

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kirkastavat, puhdistavat ja kiinteyttävät kasvohoidot. Kiinteyttävät ja puhdistavat vartalohoidot. Ihanat Simply Mandarin hemmotteluhoidot Ayurvedinen Nirvana kokovartalohieronta Luonnollinen ayurvedinen kasvohoito Ayurveda on elämäntiede, intialainen kokonaisvaltainen kehon ja mielenhoito-oppi. Hoidoissa käytämme parhaita kehotyypin mukaisia aromaattisia öljyjä ja lämpimiä kiviä ja yrttejä.

Missä?

Kauneushoitolamme sijaitsee Etu-Töölössä Arkadiankadulla, 5 minuutin kävelymatkan päässä Kampin ostoskeskuksesta.

Mikä on parasta?

Nannic radiofrekvenssihoidollamme olemme saaneet parhaat tulokset morsiammille ja sulhasille ennen häitä. Ehdoton suosikkihoitomme. Iho todellakin hehkuu hoidon jälkeen. Toki ennen hoitoa teemme myös perusteellisen ihonpuhdistuksen. Hoidosta nauttivat kaiken ikäiset ja hoito on lisäksi mielyttävä ja rentouttava kokemus. Hoitolamme loungessa ja hoitohuoneessa on rento ja ihana tunnelma ja olemme saaneet ilmapiirin tunnelmasta ja sisustuksesta paljon kehuja. Tervetuloa tutustumaan ja aistimaan Mandarin-tunnelmaa.

Meidän tyyli

Moderni, tehokas, aikaansaava, rentouttava ja rento

Vinkki!

Aloita ihonhoitosi ajoissa ja soita minulle suoraan 040-7705644. Päästään räätälöimään juuri sinulle sopiva kauneudenhoito ennen häitäsi kukkarosi ja aikataulusi mukaisesti. Vain yksi soitto riittää ja jätä mahdolliset iho-ongelmat meidän käsiimme :)