Kassiopeia HotelsRestaurants

Ihanat juhlat Levillä ja pääkaupunkiseudulla!

Kassiopeia Hotels & Restaurants on uniikki palvelukonsepti, joka tarjoaa hotelli- ja huoneistomajoitusta sekä upean miljöön, tarjoiluiden kera, häihisi niin Levillä kuin pääkaupunkiseudullakin.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Kutojantie 6-8
02630 Espoo

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kassiopeia tarjoaa Tunturi-Lapissa Levin upeissa maisemissa juhlatiloja ja majoitusta ympäri vuoden. Pääkaupunkiseudulta luonnon helmasta ja meren ääreltä Helsingin Seurasaaresta löytyy upeat juhlatilat. Ravintola Seurasaaren Kruunussa voit järjestää juhlasi keväällä, kesällä ja syksyllä. Loihdimme juhliisi maittavat tarjoilut ja tarjoamme myös catering -palveluita viettäessäsi juhlia toimipisteidemme ulkopuolella. Loppuvuodesta 2020 Espooseen avautuva Hotel Matts majoittaa vieraasi mukavasti.

Missä?

Helsingin Seurasaaressa voit järjestää juhlasi ravintola Seurasaaren Kruunun upeassa historiallisessa juhlasalissa. Levillä tapahtumakeskus Levi Summit tarjoaa suurelle päivällesi ainutlaatuiset maisema-juhlatilat. Maisemahotelli Hotel Levi Panoraman tiloista löydät unelmiesi hääjuhlapaikan tarjoiluineen. Knitter Catering tarjoaa catering-palveluja pääkaupunkiseudulla. Tulevaisuudessa juhlien järjästäminen ja vieraiden majoittaminen onnistuvat myös Espoossa, kun uusi hotelli Hotel Matts avautuu Espoon Matinkylään loppuvuodesta 2020.

Mikä on parasta?

Kassiopeian juhlatilat ovat persoonallisia ja muuntautuvia. Meille ominaista on rakentaa tilaisuus asiakkaan toiveita kuunnellen. Juhlatilaisuuden onnistuminen on kiinni kokemuksesta ja hyvin tehdystä suunnittelusta. Kokemuksemme erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämisestä on monipuolinen ja voimmekin luvata, että ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee juhlistasi onnistuneen ikimuistoiset. Täyden palvelun pitopalvelumme tuo juhliisi niin upeat tarjoilut astioineen kuin huippuhenkilökunnan. Inspiraatio syntyy Suomen luonnosta ja kotimaisista, tuoreista raaka-aineista, joista luodaan laadukas ja ammattitaidolla valmistettu ruoka.

Meidän tyyli

Monipuolinen, kotimainen, joustava ja laadukas