Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kalligrafiastudio

Sustainable designs for the modern lover

K A L L I G R A F I A S T U D I O = Viehättävät, modernit hääkutsut ja hääpäivän printit aina paikkakorteista pöytäkarttoihin. Tuotteet painetaan tuulivoimalla ja FSC-sertifioiduille papereille.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Yhdistelemme hääkutsuissa ja muissa paperituotteissa käsinkirjoitettua kalligrafiaa ja piirrettyjä elementtejä graafiseen typografiaan. Kokonaisuus on viehättävä ja tyylikäs. Kaikki hääpaperit painetaan Suomessa tuulivoimalla, metsäsertifioiduille papereille. The Wedding Edit -mallisto on suunniteltu Kalligrafiastudion suosituimpien designien pohjalta, ja sen kautta voitte valita valmiista vaihtoehdoista juuri teille mieleisimmät elementit, jotta kutsusta tulee teidän näköinen, yksilöllinen ja kaunis.

Missä?

Studiomme sijaitsee Helsingissä, mutta printit voidaan toimittaa ympäri Suomen. Meidän hääpaperit matkustavat myös ulkomaille; ne ovat koristaneet häitä ainakin Kroatiassa, Italiassa, Kanadassa ja Thaimaassa.

Mikä on parasta?

Parasta on se, että Kalligrafiastudion perustaja Aini on aiemmalta ammatiltaan tapahtumatuottaja ja tehnyt töitä myös hääsuunnittelijana Lontoossa vuosina 2010 - 2014. Tältä pohjalta on hyvä lähteä suunnittelemaan tuotteita, jotka oikeasti toimivat myös käytännössä - ne näyttävät upealta juhlassa ja jäävät mieleen.

Meidän tyyli

Modern romantic, luonnonkaunis, vastuullisesti tuotettu