Kalligrafiaa Anna K.

Kätevän morsiamen kalligrafiakurssit!

Kuva Anna Konttinen

Hääkalligrafian kurssi internetissä. Livevideoilla opetan miten kirjoittaa kauniisti paikkakortit, kutsut, pöytäkartat ja kyltit. 21 artikkelia hääaskartelusta ja kalligrafiasta.

Kaikkialla Suomessa

Muut hääpalvelut

Markkinointitoimisto Anna ja Myy

Pohjoiskaari 36
00200 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Opetan kurssillani miten kirjoittaa kauniisti ja askarrella halvalla tyylikkäät ja näyttävät paperituotteet, kutsut, kiitoskortit, pöytäkartat, tiekyltit, paikkakortit ja ohjelmat. Opetan kirjoittamaan kauniisti, annan etiketti- ja suunnitteluvihjeitä sekä askarteluvinkkejä. 21 artikkelia hääaskartelusta ja ohjeita kirjoittamiseen. Kaikkea voi tehdä kengännauhabudjetilla ja lähes zero waste -idealla. Mustekynä maksaa 3,95 ja terä siihen 1,80. Näyttävätkin paperit saa hankittua muutamalla kympillä. Kultaväriä neljällä eurolla.

Palveluni on saatavilla Internetissä. Facebooklivet, joilla opetan miten kirjoittaa kauniisti, järjestän kerran viikossa suljetussa ryhmässä. Kaikkea saa kysyä ja autan mielelläni. Järjestän myös oikeita kursseja ja polttareita pääkaupunkiseudulla tilauksesta.

Laita minulle sähköpostia ja saat salasanan ja kutsun opetusryhmään heti, kun olet maksanut laskusi.

Parasta on se, että persoonalliset kutsut voi tehdä itse muutamalla kympillä. Kerron mistä olen saanut tarvikkeita halvalla ja millainen paperi sopii sekä printteriin, että kalligrafiaan. Hienot kutsut saa parilla kympillä.

Käteville morsiamille, jotka pitävät askartelusta ja puuhailusta.

Järjestä hääsi niin, että voitte olla itse tyytyväisiä. Ne ovat teidän häänne, ei Risto-tädin.