Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kaisankello.fi

Sormuskaupan ammattiliike netissä!

Meiltä sormukset helposti netistä! Olemme erikoistuneet palvelemaan asiakkaitamme netissä. Laaja valikoima kihlasormuksia ja vihkisormuksia. Ammattitaitoista apua sormusvalinnassa!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Vihkisormuksen ei aina tarvitse olla kallis. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia sormuksia, eri materiaaleissa, edullisista hopeisista, titaani ja tungsten sormuksista arvokkaampiin valkokulta- ruusukulta- ja kultasormuksiin. Meiltä löydät myös ihastuttavat platinasormukset ja palladiumsormukset, sekä korulahjat ja kastelahjat.

Missä?

Verkkokauppamme kautta voit tilata unelmiesi sormukset. Toimimme ainoastaan verkkokaupan muodossa, myymälää meillä ei ole.

Mikä on parasta?

Meiltä saat ammattitaitoista apua sormuksen valintaan, sekä laajan valikoiman parhaiden valmistajien vihkisormuksia ja kihlasormuksia. Verkkokaupassa on valittavana useita eri maksutapoja ja Klarnan laskutuksella voit maksaa helposti ostokset erissä.

Meidän tyyli

Ammattitaitoinen, laadukas, edullinen, monipuolinen, luotettava.

Palkinnot

Yrittäjien elämäntyöpalkinto 2015. Kirkkonummen Yrittäjät

Vinkki!

Älä hätiköi sormuskaupassa. Tutki erilaisia vaihtoehtoja ja sormusmateriaaleja. Kannattaa muistaa, että vihkisormus tulee olemaan päivittäisessä käytössä, joten varsinkin työn laatuun ja kestävyyteen kannattaa kiinnittää huomiota.