Hää-DJ ja JUHLAPAKETIT

Soivatko hääkellot? Kysy hää-DJ tarjous.

Kuva Petri Jokilahti

Jyväsmedian hääpaketit ovat yksi suosituimmista palveluistamme - kaikenkattava paketti takaa tasokkaan laadun ja tunnelman! Toimitamme ja asennamme laitteet ja ammattitaitoinen DJ huolehtii musiikista

Jyväskylän alue

Hääohjelma

Jyväs Media Oy

Tervaniemi 103
41920 Kintaus

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Laadukas äänentoisto, valaistus ja musiikki ovat tärkeä kokonaisuus onnistuneiden tapahtumien ja juhlien järjestämisessä. Musiikilla, valaistuksella ja muulla showtekniikalla luodaan tunnelma, oikeinmitoitetulla äänentoistolla tapahtuman jokainen vieras kuulee puheet ja nauttii musiikista.

Missä?

Palvelemme asiakkaita koko Suomessa kuten esimerkiksi Jyväskylässä, Mikkelissä, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa, Turussa jne.

Mikä on parasta?

Jyväsmedian hääpaketit ovat yksi suosituimmista palveluistamme - kaikenkattava paketti takaa tasokkaan laadun ja tunnelman! Toimitamme ja asennamme laitteet ja ammattitaitoinen, juhlan teemaan sonnustautunut Hää-DJ huolehtii musiikista ja oikeanlaisesta tunnelmavalaistuksesta - sisääntulosta pikkutunneille asti. Toimiva taustamusiikki tilaisuuden alusta eteenpäin virittää vieraasi juhlatunnelmaan. Valaistuksella esiintyjät näkyvät, seinät värjääntyvät ja tanssilattia kutsuu tanssimaan. Kokenut Hää-DJ soittaa musiikkia oikeaan aikaan ja sopivalla volyymilla sekä huolehtii, että ohjelmat ja puheet kuuluvat kaikille.