Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Juhlatalo Tapiola

Juhlatalo Tapiola sijaitsee Tampereella Kissanmaalla. Juhlasaliimme mahtuu pöytiin istumaan mukavasti 120 hlö ja viereiseen kahvioon vielä 40 hlö lisää. Omat juomat ja ruuat sallittu.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Juhlatalo Tapiolan kapasiteetti on kahvio 40 hlö, juhlasali istuen 120 hlö ja seisten jopa 300 hlö. Vuokraamme häihin koko taloa ja voit valita yhden päivän vuokrauksen tai koko viikonlopun (pe aamu - su klo 12). Esteettömästi saapuville löytyy ramppi sekä wc-tilat ja kaikki juhlatilat ovat samassa kerroksessa. Siivouksen ja pöytien laiton voit tehdä itse tai ostaa erikseen meiltä palveluna.

Missä?

Tapiola sijaitsee Tampereen Kissanmaalla, Taysin alueen ja Hakametsän jäähallin puolivälissä. Paikalle pääsee helposti julkisilla ja pihassa on noin 20-30 autolle ilmainen pysäköinti. Omat ruuat ja juomat on sallittu ja voit myös hyödyntää catering-yhteistyökumppaneitamme.

Mikä on parasta?

Tapiola sijaitsee ihan loistavalla paikalla Tampereella. Voit vuokrata koko talon käyttöösi ja juhlia siellä omalla porukalla. Juhlatilat on uudistettu ja pintaremontoitu kesällä 2023, joten pääset nauttimaan tuoreesta fiiliksestä yhdistettynä vanhan talon tunnelmaan. Vuokrahintaan kuuluu 120 hlö astiaston käyttö, kaiutin ja mikrofoni ja on meidän salissa pianokin!

Meidän tyyli

Vanhan puutalon romantiikkaa alle 4 km Tampereen keskustorilta!