Juhlatalo Artelli

Monien mahdollisuuksien juhlatalo!

Kankaanpään keskustassa sijaitseva Juhlatalo Artellin muunneltavuus antaa mahdollisuudet käyttää tiloja moniin erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Oli sitten kyseessä häät, syntymäpäivät, ristiäiset, rippi- tai ylioppilasjuhlat, muistotilaisuudet, kokoukset tai konsertit, tilat mukautuvat hienosti jokaiseen tapahtumaan. Hienona bonuksena varaajille Juhlatalo Artellista löytyy kirkkourut sekä flyygeli, jotka ovat varaajan vapaassa käytössä. Varustukseen kuuluu myös videotykki, iso valkokangas sekä äänentoisto. Isosta salista löytyy lava esim. tanssiorkesteria varten sekä lavan edestä 50 neliön tanssilattia. On mahdollista varata pelkkä tila mutta myös liittää varaukseen tarjoilut, majoitus Sport Hotel Kantrista sekä esiintyjät.

Porin alue

Juhlatilat ja catering

Juhlatalo Artelli

Keskuskatu 44
38700 Kankaanpää

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoilut, majoitus, esiintyjät. Palvelut ovat ympärivuotisia. Juhlatalo Artellissa on kaksi erikokoista salia, joten onnistuu niin isot kuin pienemmätkin tilaisuudet (max 350 hlö tilaisuudesta riippuen). Majoitus max 120 hlö (Sport Hotel Kantri).

Missä?

Toimimme Kankaanpään keskustassa, Satakunnassa, entisen seurakuntakeskuksen tiloissa.

Mikä on parasta?

Tiloistamme löytyy kirkkourut sekä flyygeli, jotka ovat varaajan vapaassa käytössä. Varustukseen kuuluu myös videotykki, iso valkokangas sekä äänentoisto. Nämä tuovat hienon lisän tilaisuuksiin!