Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Juhlastyle

Tyylikkäät ja ekologiset vuokrasomisteet

Tarjoamme juhlasuunnittelu- ja somistuspalveluita sekä upeita, tyylikkäitä ja ekologisia vuokrasomisteita juhlaanne.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme kaikkea, mitä juhlien somistamiseen tarvitaan - intohimolla ja tyylillä!

Missä?

Tuotteiden nouto Oulusta, servettien postittaminen mahdollista myös muualle Suomeen

Mikä on parasta?

Kun suunnittelet juhlasomistuksen ammattilaisen kanssa, voit luottaa siihen, että juhlatilasta tulee kokonaisuutena upea ja teidän näköisenne, eivätkä pienimmätkään yksityiskohdat jää miettimättä. Antamalla somistuksen toteutuksen osaaviin käsiin voitte itse nauttia rauhassa juhlaan valmistautumisesta. Vuokraamalla somisteet säästätte paljon aikaa ja vaivaa ennen ja jälkeen juhlien. Vuokraaminen on myös ekologista, taloudellista ja todella vaivatonta. Mikäli ette tarvitse juhlapalveluamme, voitte noutaa valmiiksi pakatut tuotteet juhlaviikon keskiviikkona ja palauttaa ne puhdistettuna juhlien jälkeisenä tiistaina.

Meidän tyyli

Tyylikäs, ajaton, klassinen, ripaus glamouria

Palkinnot

Vuoden hääyritys 2022 -finalisti

Vinkki!

Varaa suunnitteluaika, ja tule tutustumaan upeaan somistevalikoimaamme Oulunsaloon. Varaamalla tuotteet ja palvelut hyvissä ajoin varmistat tuotteiden saatavuuden, ja voit rauhassa keskittyä muihin juhlien järjestelyyn liittyviin asioihin.